Connanovi radovi
Dobro se snalaziš za materijale od kojih brusiš noževe. Ove turpije su gadne za brušenje ukoliko ih ne opustiš a i
krte su, no jaki su to čelici, pa se isplati.
Ukoliko imaš nekog da ti izbrusi stiriju, ona se prosto lijepi za drvo, a sporije se tupi. Ali zato ima ona narodna izreka:
"A u ruke Mandušića Vuka, biće svaka puška ubojita". Tako da nemoramo imati sve profi. alate.
krte su, no jaki su to čelici, pa se isplati.
Ukoliko imaš nekog da ti izbrusi stiriju, ona se prosto lijepi za drvo, a sporije se tupi. Ali zato ima ona narodna izreka:
"A u ruke Mandušića Vuka, biće svaka puška ubojita". Tako da nemoramo imati sve profi. alate.
Stvarno ne bi mogao da ti kažem realnu cenu,jer sam veći deo materijala imao,a dr. deo sam napravio sam.Treba ti oko 8m cevi 40*40,oko 4m cevi 20*20,trofazni elektromotor,bar od 1,5kw.Jedino što sam kupio,to je,stezna glava i centar.Glavu sam platio 80 eura,u Nemačkoj,i centar 10 eura,na Bubanj potokku.Izračunaj sam pošto su cevi i ostalo,ja stvarno ne znam.Srećan rad
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
pitao sam jer imam takav slican i razmisljam seda ga prodam ali bez motoraconnan wrote:Stvarno ne bi mogao da ti kažem realnu cenu,jer sam veći deo materijala imao,a dr. deo sam napravio sam.Treba ti oko 8m cevi 40*40,oko 4m cevi 20*20,trofazni elektromotor,bar od 1,5kw.Jedino što sam kupio,to je,stezna glava i centar.Glavu sam platio 80 eura,u Nemačkoj,i centar 10 eura,na Bubanj potokku.Izračunaj sam pošto su cevi i ostalo,ja stvarno ne znam.Srećan rad