Nabavio sam Panasonic EY 6431 ,aku busilicu 12 v ,3.0A\h tezina oko 2 kg malih dimenzija ,nisam imao pojma kakav je ovo alat niti sam se sretao sa njim .Otvarao sam ovaj aku sauber busilicu i mogu reci da sam samo video tako nesto kod feina ali industriskog modela ne mogu se sada setiti oznake ,sve metal ocistio sam je i sklopio kad sam poceo da radim nisam mogao da verujem da je tako dobra ,zvuka kao kod zubarske masine bez problema radi i srafi i busi veoma dobro .Imam fein aku busilicu i 9.6v u 12v ,bosha 10.8 li ion wurtha 12 v ,ova bolje radi od svih .Alat ne prodajem koji sam naveo to je moj alat i nije za prodoaju zao mi je sto ne mogu da kupim jos .
Moram sa nekim podeliti iskustvo jeli neko radio sa ovim alatom kako mu se pokazao ,gde se mogu baterije i punjaci nabaviti.Ne koristim orginalan punjac ako ko zna da ga ima model je EY 0230 (punjac) a baterija EY 9200 12 v 3.0 A\h ima i od 3.5A\h tako ako ko zna gde se moze nabaviti nek mi javi

Izgleda da se radi da je baterija stavljena od 12v ovaj model je 15.6v i meni treba baterija koja je od 15.6 v ali ako ovako radi na 12v kao sada kod mene onda neznam kako bi radila u pravoj snazi onda je to cudo .Na masini pise 15.6v a 12 v imam bateriju.
Rad je molitva.