1) Komplet zamena novim podom (parketom), a stari prodati (kome i po kojoj ceni?)
2) Preslagati postojeći i hoblovati (isplati li se ta akcija uopšte?)
Druže moj ja sam takođe pred sobom imao to pitanje pre godinu dve......metabo wrote:U stanu mi je, evo već 40g, bukov parket. Lepljen je, kako drugo nego, katranom. U međuvremenu se raškripeo, samo tako. Å ta mi je činiti? Žao mi ga je jer se uklapa savršeno (a i lepo se do sada osušio
)
1) Komplet zamena novim podom (parketom), a stari prodati (kome i po kojoj ceni?)
2) Preslagati postojeći i hoblovati (isplati li se ta akcija uopšte?)
Nije se podigaoparketar wrote:Reci mi dali se parket podigao ili samo krcka i skripi kad se hoda po njemu?Ako je ovo drugo,onda hoblovanje i dobar sloj laka preko bi trebalo biti dovoljno da eliminise to
Taj će posao u svakom slučaju sačekati sledeću godinu. Za ovu sam ispucao strpljenje (zastakljivao lođu, pločice u kuhinji, krečenje). Sad skupljam iskustva i mišljenja. Pod parketom ima oko 60 kvm. I dalje imam dilemu...radmit wrote:Mozda da saceka malo da zahladni onda je u cvrscem stanju mozda je lakse skidati nego po ovoj vrucini kad pocne da curi ....
Prednosti parketa: lepota, nesto bolja toplotna izolacija, nema "lupkanja" kad hodas po njemu.šarenko wrote:Laminat ima svojih prednosti ( pitam se kojih )