RAZBIBRIGA (chat-offtopic za slobodno vreme)
Došao amerikanac u provinciju na odmor i svrati u jedan omanji hotel. Položi kauciju od 100 dolara za boravak
i izadje u obilazak mjesta.
Hotelijer razmišlja i odluči da smanji dug kod kasapina, ode te mu dade 100 dolara i smanji svoj dug.
Kasapin takodje u dugovima te odluči da odnese seljaku 100 dolara i umanji svoj dug za jagnjetinu.
Seljak razmišlja i kaže: Išao sam kod one kurve ovaj mjesec više puta, daj da joj ponesem ovih 100 dolara.
Kurva kad ugleda 100 dolara, zagolica je pa kaže: Dužna sam onom seronji za korišćenje sobe, daj da mu
ponesem ovo i smanjim dugovanje.
Kada je hotelijer uzeo 100 dolara, protrlja bradu i osmjenu se, ali na kratko.
Ulazi u hotel amerikanac i kaže: Izvinjavam se, našao sam u blizini povoljniji smještaj, pa bih molio svoj novac.
Hotelijer nema kud-kamo no mu vrati onih 100 dolara.
i izadje u obilazak mjesta.
Hotelijer razmišlja i odluči da smanji dug kod kasapina, ode te mu dade 100 dolara i smanji svoj dug.
Kasapin takodje u dugovima te odluči da odnese seljaku 100 dolara i umanji svoj dug za jagnjetinu.
Seljak razmišlja i kaže: Išao sam kod one kurve ovaj mjesec više puta, daj da joj ponesem ovih 100 dolara.
Kurva kad ugleda 100 dolara, zagolica je pa kaže: Dužna sam onom seronji za korišćenje sobe, daj da mu
ponesem ovo i smanjim dugovanje.
Kada je hotelijer uzeo 100 dolara, protrlja bradu i osmjenu se, ali na kratko.
Ulazi u hotel amerikanac i kaže: Izvinjavam se, našao sam u blizini povoljniji smještaj, pa bih molio svoj novac.
Hotelijer nema kud-kamo no mu vrati onih 100 dolara.
Dobar je dobar gledao sam ga već jednom ali je strava.Moj stari je samouki majstor za te traktore i jednom mu je riknula bošpumpa i nije imao drugu nego je stavio od tamića i traktor je išao oko 75 na uru,i naravno kad smo to skužili onda smo se i utrkivali s njime i sa manjim autima i malo ko nas je dobio,samo nije dugo izdržao naime pukla radilica nakon nekih 3 mjeseca.
Čovijek sniva a Bog realizira!
E ovo je pravi strug. http://www.youtube.com/watch?v=leiyRsod ... re=related
Čovijek sniva a Bog realizira!
- Fagus Silvatica
- Precizni šegrt
Par grafita:
Žene pamet u glavu, a dole šta uleti! (Tuzla)
Jedite govna, hiljadu muha ne moze biti u zabludi! (Zenica)
Za lepršav hod i sjaj u očima, kozmetika "HEINEKEN". (Beograd)
Å ta to znači živeti u iluziji? Kad posle 25 godina braka shvatiš da ti žena nije strastvena nego astmatičar.(Beograd)
Naš vazduh ima jednu prednost - vidimo šta udišemo! (Beograd)
Proleće u Beogradu - ujutru se čuju ptice kako kašlju.
Tesla, je l' moglo to malo jednostavnije? (Pred ulazom na elektro-fakultet u Novom Sadu)
Grafit na zatvorenoj prodavnici zbog fiskalne kase:
"Godišnji odmor, omogućila finansijska policija"
Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo!
U alkoholu sigurno ima ženskih hormona, jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti.
Afrika ne može da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom.
Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći.
Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac!
Danas sam imao užasan dan: ukrali su mi auto, obili su mi stan, jedino pozitivno je HIV-test.
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan... uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!
Žene pamet u glavu, a dole šta uleti! (Tuzla)
Jedite govna, hiljadu muha ne moze biti u zabludi! (Zenica)
Za lepršav hod i sjaj u očima, kozmetika "HEINEKEN". (Beograd)
Å ta to znači živeti u iluziji? Kad posle 25 godina braka shvatiš da ti žena nije strastvena nego astmatičar.(Beograd)
Naš vazduh ima jednu prednost - vidimo šta udišemo! (Beograd)
Proleće u Beogradu - ujutru se čuju ptice kako kašlju.
Tesla, je l' moglo to malo jednostavnije? (Pred ulazom na elektro-fakultet u Novom Sadu)
Grafit na zatvorenoj prodavnici zbog fiskalne kase:
"Godišnji odmor, omogućila finansijska policija"
Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo!
U alkoholu sigurno ima ženskih hormona, jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti.
Afrika ne može da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom.
Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći.
Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac!
Danas sam imao užasan dan: ukrali su mi auto, obili su mi stan, jedino pozitivno je HIV-test.
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan... uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!
Došao cigo tražiti socijalnu pomoć.
Socijalna radnica kaže: "Moram provjeriti gdje živiš i u kakvim uvjetima."
Odu kod cige, ono prostorija 4x4.
Evo ovako kaže cigo: "U ovom ćošku živimo ja, moja žena i četvero djece. U drugom ćošku moj buraz, njegova žena i sedmero djece. U trećem ćošku mater i ćaća, i u četrvrtom koza."
Pa malo vam je tjesno vidim. Nego, puno vas ima, kad i gdje vi pravite tu djecu.
Å ta kad? Kad padne mrak, skinemo zvono sa koze, stavimo materi, ugasimo svjetlo i jebemo sve što ne zvoni.
Socijalna radnica kaže: "Moram provjeriti gdje živiš i u kakvim uvjetima."
Odu kod cige, ono prostorija 4x4.
Evo ovako kaže cigo: "U ovom ćošku živimo ja, moja žena i četvero djece. U drugom ćošku moj buraz, njegova žena i sedmero djece. U trećem ćošku mater i ćaća, i u četrvrtom koza."
Pa malo vam je tjesno vidim. Nego, puno vas ima, kad i gdje vi pravite tu djecu.
Å ta kad? Kad padne mrak, skinemo zvono sa koze, stavimo materi, ugasimo svjetlo i jebemo sve što ne zvoni.
Zove Ciga sina koji je u vojsci:
Sine, žena ti se porodila.
Devla, čale. Å ta sam dobio? Sina il' ćerku?
Brata!
----------
- Kako se zavrsila tvoja svadja sa zenom?
- Dopuzala je do mene na kolenima...
- I sta je rekla?
- Izlazi ispod kreveta, j***m li ti sunce, da ti ne dodjem tamo!
----------
Crnogorci odbili stolicu u UN !?!?
Traze ležaj!
Sine, žena ti se porodila.
Devla, čale. Å ta sam dobio? Sina il' ćerku?
Brata!
----------
- Kako se zavrsila tvoja svadja sa zenom?
- Dopuzala je do mene na kolenima...
- I sta je rekla?
- Izlazi ispod kreveta, j***m li ti sunce, da ti ne dodjem tamo!
----------
Crnogorci odbili stolicu u UN !?!?
Traze ležaj!