ima nas i polupismenih

nekima treba dodatno objašnjenje..
Nov si na forumu, pa verovatno još nisi ukapirao da Makita nije TVOJA. Kao što ni Bosch, Metabo, Festool... nisu moji. Ne vidim razlog zašto bi toliko naturao marku koja je samo "jedna od mnogih". Da je tvoja, pa da razumem. Ovako, poistovećivanjem sa Makitom samo govori o tome da Makita ima marketing koji se kod nas dobro prima. Ako to prevedem na jezik automobila, to je isto kao da smo pričali koji je auto dobar u C segmentu, a ti dao link prema BMW-u i rekao biraj sa preporukom da X5 baš cool i da je to model za mene. Hvala.IsNoGood wrote:Dragi gos'n Metabo,
Za pismene je dovoljan link (pa jos neki klik na izabrani model i dogodi se cudo! sve pise)
A sve to ima da se vidi u Zemunu kao i da se dogovori oko cene...izadji malo
pozz
Video sam naravno, ali sam reagovao tek posle ove poruke koja vodi ka ničemu, odnosno ka spisku SVIH Makita testera.Marko Enter wrote:metabo : neznam dali si video ali IsNoGood je dao ime modela na koji misli a to je makita LS1013metabo wrote:. Hvalisanje "čiji tata vozi bolja kola" ne vodi ničemu. Ako imaš konkretno neki model da predložiš, samo izvoli..IsNoGood wrote:pozz
pozdrav
Marko
Uhh sad ovo i da ne bude skup to ces tesko nacimbole wrote:Da se podsetimo prve poruke u ovoj temi:Koji električni alat kupiti? - za rezanje aluminjiskih profila
Da dobro radi..može rezati pod kutevima..i nije skup...