Imam zahtev da drvene nadstresnice pokrivene tegolom u plavoj boji,budu zasticene tj premazane u plaviu i belu boju.Mislio sam da to bude sadolin ,a mislim da bih plavi i mogao naci ali sta sa belom bojom?
Ako neko ima savet ili neko saznanje o ovome neka se ukljuci u pricu.
Plavi i Beli sadolin?
-
- Samostalni majstor
A moze li bela vodena impregnacija,doduse duplo je skuplja od sadolina.Pozdrav komsija.Ima Belinka novi proizvod Ilumina koji je bele boje
Last edited by salchi-ciro on 29 May 2009 18:54, edited 1 time in total.
Da ali mislim da preko nje moram ici podlogu i lak ili samo lak.A to ce poskupeti pricu previse.Ovako ako bih to resio samo sadolinom bilo bi mnogo brze i mnogo jeftinije.Naime.premaz ce biti izveden rucno cetkom na licu mesta jer zbog transporta moram zavrsno sklapanje izvrsiti na licu mesta tj.na bazenu. A sezona samo sto nije pocela.Tako da sam uslovljen mnogim faktorima.
Sa druge strane investitor nije spreman previse novca ulagati a kolicina sadolina koja bi mi bila potrebna za premaz 2 puta je oko 60 l.
Ako uporedim finansijski koliko je potrebno para za 60l sadolina ili za pricu sa impregnacijom podlogom i lakom mislim da je razlika ogromna.
Mozda postoji jos neka varijanta Chiro,predlozi kako bih mogao to resiti.
Pozdrav komso!
Sa druge strane investitor nije spreman previse novca ulagati a kolicina sadolina koja bi mi bila potrebna za premaz 2 puta je oko 60 l.
Ako uporedim finansijski koliko je potrebno para za 60l sadolina ili za pricu sa impregnacijom podlogom i lakom mislim da je razlika ogromna.
Mozda postoji jos neka varijanta Chiro,predlozi kako bih mogao to resiti.
Pozdrav komso!
-
- Samostalni majstor
Imacu to na umu.a oko detalja se mozemo cuti.Moram sa investitorima definisati sve jer bi to bila kombinacija 2 boje,plave i bela.Imacu na umu ovaj predlog pa cu videti sta ce se dalje desavati.Hvala za savet i ponudu.POZDRAV.
Ako resim ovaj problem na taj nacin eto prilike da skoknem do BN pa da se upoznamo.
Ako resim ovaj problem na taj nacin eto prilike da skoknem do BN pa da se upoznamo.