Plavi i Beli sadolin?

Sve o obradi drveta
Post Reply
NEX
Majstor

Plavi i Beli sadolin?

Post by NEX »

Imam zahtev da drvene nadstresnice pokrivene tegolom u plavoj boji,budu zasticene tj premazane u plaviu i belu boju.Mislio sam da to bude sadolin ,a mislim da bih plavi i mogao naci ali sta sa belom bojom?
Ako neko ima savet ili neko saznanje o ovome neka se ukljuci u pricu.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

A moze li bela vodena impregnacija,doduse duplo je skuplja od sadolina.Pozdrav komsija.Ima Belinka novi proizvod Ilumina koji je bele boje
Last edited by salchi-ciro on 29 May 2009 18:54, edited 1 time in total.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Da ali mislim da preko nje moram ici podlogu i lak ili samo lak.A to ce poskupeti pricu previse.Ovako ako bih to resio samo sadolinom bilo bi mnogo brze i mnogo jeftinije.Naime.premaz ce biti izveden rucno cetkom na licu mesta jer zbog transporta moram zavrsno sklapanje izvrsiti na licu mesta tj.na bazenu. A sezona samo sto nije pocela.Tako da sam uslovljen mnogim faktorima.
Sa druge strane investitor nije spreman previse novca ulagati a kolicina sadolina koja bi mi bila potrebna za premaz 2 puta je oko 60 l.
Ako uporedim finansijski koliko je potrebno para za 60l sadolina ili za pricu sa impregnacijom podlogom i lakom mislim da je razlika ogromna.
Mozda postoji jos neka varijanta Chiro,predlozi kako bih mogao to resiti.
Pozdrav komso!
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

Imam i beli sadolin samo ga treba poruciti unapred,pakovanje po 5 l i kosta negde oko 25 eurica,znaci 5 evrica za 1 l.Kvalitetan.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Imacu to na umu.a oko detalja se mozemo cuti.Moram sa investitorima definisati sve jer bi to bila kombinacija 2 boje,plave i bela.Imacu na umu ovaj predlog pa cu videti sta ce se dalje desavati.Hvala za savet i ponudu.POZDRAV.
Ako resim ovaj problem na taj nacin eto prilike da skoknem do BN pa da se upoznamo.
Sasa1
Šegrt

Post by Sasa1 »

Ima u Merkuru Belinka Beltop (30%lak) i bela i plava u kantama od 5l. Valjalo bi u svakom slučaju premazati i prajmerom (isti proizvođač zelena kutija zaboravio sam naziv), duze ce trajati. Po meni oni su najbolji.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Sasa,jel mislis na sadolin koji u sebi ima 30 posto laka?
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Pogledaj ovo , a i ovo na sajtu Belinke. Za Beltop postoji i ton-karta.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Upravo sam ih zvao ,ali se niko ne javlja.Probacu u ponedeljak,verovatno danas ne rade.
Hvala na pomoci,gledao sam ton kartu mislim da ce odgovarati.
NEX
Majstor

Post by NEX »

LJudi iz Belinke se javili i pslali informativnu ponudu.Brzo i poslovno.
Eto,pohvala za forum i za sve koji su se potrudili da nesto napisu a samim tim i meni pomognu da resim problem.
Tu je i Ciro pa cemo videti dalje sta i kako.
Usvakom slucaju pohvale za ekipu sa foruma!
Post Reply