Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Dobar si Mestre Zadranine.Evo mi Srbijanci ti urucujemo cestitke za radove.
Ajd malo nam pojasni ovu tamno svetlu kuhinju... sta kako od cega stolice barske i ostalo...
A ako nastavis da piskaras i pokazujes svoje umece bice tu i smeha i suza i pohvale i pokude.
AL ne gubi nadu SAMO NAPRED!
p.s.Sad sam STRKICA preduhitrio totalno.
Bogami kuhinja izgleda bas dobro. U prvom trenutku mi se ucinilo da je ustvari cela okacena na zid i da "visi" jedno 20cm iznad poda (varka usled one alu lajsne na dnu)
A i ovaj sto je prva liga. Svidja mi se sto je dizajn u sustini jednostavan (bez nekih preteranih sara, samo jednostavne geometrijske figure), al je zato majstorski odradjeno.
Ma kakvi lose. Tvoj deo posla je odradjen super.
Jedino me uvek uzasava kad u kuhinji vidim ceo jedan prikljucak za struju (ova crvena). Naravno to nema veze sa tobom i tvojim radom, vec sa elektricarem, vlasnikom, projektantom... ko li je vec bio tako pametan.
Nista nije lose,nasuprot bolje je od mase kuhinja koje sam pravio i video,ali svi pravimo tako nesto da nije "cudno" zato i mislim da ima malo komentara,uglavnom svi su pogledali sta si uradio i sta radis(vidi se po broju poseta)
Samo napred i kaci svoje radove i dalje