MDF-FOLIJA-CENA

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
kaste3
Dodavač alata

MDF-FOLIJA-CENA

Post by kaste3 »

INTERESUJE ME CENA MDF PRESVUCENOG FOLIJOM KOJA JE CENA PO KOJOJ SE MOZE NARUCITI KVADRAT,CIJA JE OBRADA MDF, DA LI TO LJUDI NARUCUJU I U KOJOJ MERI ITD. UNAPRED HVALA
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Dobro došao,

za početak, nema potrebe da VIČEÅ ; velika slova se koriste samo kada se želi nešto naglasiti. Verujem da je to bilo nenamerno.

Kao drugo, biraj pažljivo konferencije gde želiš da smestiš svoje pitanje. Ovaj post sam ti premestio u deo za "raspitivanje" za kupovinu. Za kompletnu informaciju, ne bi bilo loše i da se predstaviš odakle si. "ZA" može biti dovoljno, ali i ne mora...

Na našem forumu je aktivno nekoliko članova koji bi ti mogli dati pravu informaciju oko presvlačenja MDF-a (a možda i ponudu).
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

ma covek je iz Zajecara ili iz Zambije :)
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

O kojoj kolicini se radi i o kojoj boji. :)
Cena ?!;) tu ulogu igra kolicina,folija(dezenom,proizvodjacem,kvalitetom),svasta nesto.
Ako si iz Zajecara(mislim da je Za),imas u Jagodini ljude koji to rade(da ja znam).
Pitaj konkretno.
Cenu ipak moze da ti da samo onaj ko ce da ti radi.
Obrada medijapana je stvar dogovora,nanosenje lepka najcesce onog ko lepi foliju(valjda je tako)
Da rade ljudi.
U kojoj kolicini? Ne u onoj u kojoj bih ja zeleo. :/
Post Reply