Gde nabavljate "keks" za keksarice?
Jel zna neko gde ima keksica #0 (47 x 15 x 4mm)?
Manje vise svuda ima #20.
#10 sam nasao u Woby-u al su bezobrazno skupi (9 Din komad odnosno 455 Din za 50 kom). Ni oni nemaju #0.
Na svim ostalim mestima koja su ovde pomenuta (Merkur, Centar za stolare, buvljak) imaju samo #20.
Ustvari najvise bi mi odgovarala dimenzija H9 (38 x 12 x 4mm) al to sumnjam da cu igde naci.
Manje vise svuda ima #20.
#10 sam nasao u Woby-u al su bezobrazno skupi (9 Din komad odnosno 455 Din za 50 kom). Ni oni nemaju #0.
Na svim ostalim mestima koja su ovde pomenuta (Merkur, Centar za stolare, buvljak) imaju samo #20.
Ustvari najvise bi mi odgovarala dimenzija H9 (38 x 12 x 4mm) al to sumnjam da cu igde naci.
Ma treba mi za pocetak par komada (moram da probam pa da vidim dal ce da funkcionise). Ako radi, trebace mi jedno 50-tak.
Da sam nasao #0 uzeo bi pa nek su i skupi, al nisam ih nigde navatao. #10 mi ne radi posao, prevelik je (pomenuo sam ga samo usput, zbog bezobrazne cene, skoro ista cena im je i za #20, 50 kom 430 Din, odnosno 8.6 Din/kom).
Danas cu da zovnem Dabs.
Inace #20 su u Ivicevoj i na buvljaku 2 dinara. U Merkuru trenutno imaju samo #20 u pakovanju od kilo, sto bi trebalo da bude oko 400 komada, odnosno grubo oko 2.5-3 dinara (ovi iz Iviceve su 50kom teski 132 grama). Pri tom ovi iz Merkura deluju kvalitetnije, "na oko".
Da sam nasao #0 uzeo bi pa nek su i skupi, al nisam ih nigde navatao. #10 mi ne radi posao, prevelik je (pomenuo sam ga samo usput, zbog bezobrazne cene, skoro ista cena im je i za #20, 50 kom 430 Din, odnosno 8.6 Din/kom).
Danas cu da zovnem Dabs.
Inace #20 su u Ivicevoj i na buvljaku 2 dinara. U Merkuru trenutno imaju samo #20 u pakovanju od kilo, sto bi trebalo da bude oko 400 komada, odnosno grubo oko 2.5-3 dinara (ovi iz Iviceve su 50kom teski 132 grama). Pri tom ovi iz Merkura deluju kvalitetnije, "na oko".
Juce sam uzeo pakovanje Morseto keksica (20'tica) 1200 din kod mene na brdu i proverih debljinu i duzinu

Tesin, svajcarski za precizno merenje u stotu sto bi rekli, koristio ga je moj deda za precizne metalostrugarske radove, a sada ga ja koristim tu i tamoNikola wrote:Brate, daj molim te mi objasni kakav ti je ovo subler?! Mislim, sta pokazuju ove kazaljke, nikad nisam video nesto slicno.
p.s. gore zaboravih da kazem da je pakovanje od 1000 kom
Last edited by LG on 15 Dec 2010 14:01, edited 1 time in total.
Nikola, jesi li video elektronski šubler (sa digitalnom skalom)?
http://www.bolha.com/oglas383980875/sli ... na-tehnika
http://www.bolha.com/oglas383980875/sli ... na-tehnika
Last edited by spock on 17 Dec 2010 14:42, edited 1 time in total.