kombinirka na prodaju

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
markonii
Precizni šegrt

kombinirka na prodaju

Post by markonii »

prodajem kobinirku sa 6 operacija, masivna, teska,uvezena iz nemacke, nozevi na abrihteru su 32 cm,ima diht, cirkular, frezer,stuc kolica i busilicu, stim sto sam ja busilicu odvojio posebno,masina je u ekstra stanju...a uz nju prodajem i ciklon to jest usisivac za prasinu od 80 litara,ima celicna peraja, tako da joj cvorovi ne mogu nista,i prikljucak za jos 4 masine na njoj...za vise informacija 064-0319-569.
Image, Image, Image, Image
to bi bilo to ukratko...
Last edited by markonii on 01 Apr 2009 21:57, edited 1 time in total.
kako citas....tako razumes...
bane
Precizni šegrt

Post by bane »

Koliko cenis masinu, bez ciklona?
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

sve u komplet, nista ne odvajam, 3.500,fiksno.
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Cena je tu i tamo neznam kako radi vuce na solidnu masinicu za hobi poso fino.
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

malo je i vise nego za hobi poso,radi fino. nije bucna, i sve je na jednom mestu....ja sam i vise zadovoljan od recimo cak i nekih kombinirki koje imaju nozeve 40 cm....jer neki put pored velikog posla obradjuju se i male letvice, a paliti abrihter od 40 za par letvica....hm...
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

slusaj brate al da se ne naljutis, ovo je pljunuta bugarka (Yakoruda KP 321) do naj sitnijeg detalja
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

pajjo,nema ljutnje, ovde smo zbog svega, iskustva, predloga,pomoci, komentara....ako ti nije problem da okacis koju sliku te jakorudine kombinirke kp 321, par slicica...a interesuje me nesto, pa mozda znas,vidim da si upucen u te jakorudine masine,firma kao firma tih jakorudinih masina, otkad postoje, i da nisu kojim slucajem te jakorudine masine kopije nekih drugih firmi....? pozdrav
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Ja sam svoje misljenje izneo .Pajo malo su mi prekidaci sumljivi al kad saberes ciklon priklucke i sve to tu je to negde za polovnu masinu sa tim operacijama ali saljem cenu nove kombinirke istih mogucnosti 5 min
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Abrihter ,diht,cirkular,frezer,borfuter novo sirina ploce 320 fco kupac 3772 JEVREJA.Nije jakoruda bolja od nje oklaci sam negde link o fabrici na forumu rade za EU bio sam u fabrici .VRH! 400mm 4612jevreja.
Last edited by radmit on 04 Apr 2009 23:11, edited 1 time in total.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

sve je OK i cena je kako treba, pa i sam ciklon kosta a ovaj je medju boljima, a sto se tice masine to i jeste Yakoruda sto nije za podcenjivanje i verujem da si je uvezo iz nemacke jer sam malo guglovo po netu sto znaci da je ona kako treba posto je i nemci uvoze kao i sve ostalo
sposobni@amater
Šegrt

Post by sposobni@amater »

Radmite, mozes da nadjes link za te masine?
tomislavm
Majstor

Post by tomislavm »

sposobni@amater wrote:Radmite, mozes da nadjes link za te masine?
Ima nas još koje zanima :)
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Momci malo da pazite na casu i da se ukljucujete u radionicu vataju i mene godine bio sam u toj fabrici 2007 fabrika je cudo rade bre za svabe a ovi se foliraju .Odmah da vam kazem ostao sam tu dva dana ne u fabrici .................Otisli smo na sajam u Plovdiv na dva dana produzili za Burgas a onda polako uz obalu gore do Varne pa se zaustavimo kod te fabrike mmesto je SILISTRIJA BOGU IZA TREGERA.E kad sam dosao kuci .......................... www.stomana.net ima zastupnik za Srbiju u Pirot
sposobni@amater
Šegrt

Post by sposobni@amater »

Majstore ostavi casu,il prsti odose! ............. Imas li neku prezizniju adresu za tog u Pirotu? Gde kupujes kvalitetne nozeve za frezer? Hvala!!!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Ko je pominjo casu?Zakacicu vam broj sutra sad sam dosao sa puta.
Post Reply