moja mašina

Sve o obradi drveta
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Krevetac je pri kraju, ostale mi još dugačke strane da odradim i zalepim ih za kraće. A prinova još veoma malo putuje... Termin početkom februara...
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

bojane, hvala na slikama. Jel ima 1 pogonski motor, sve od jednom radi? sve pokreće abrihter p.valjke dihta, cirkular to je malo zaj...o! ovko ne izgleda lose ;)
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Bojane, da li su ti napravili frez mashinu? Daj neke slike ako jesu.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
trutovska posla
Dodavač alata

Post by trutovska posla »

Zdravo Đorđe
Ovde Dušan iz Negotina. Zanima me kada si kupio kombinirku pošto sam ih zvao prošle nedelje i rekli su mi cenu od 3500evra a ti si je kažeš platio 3000evra. I kako si zadovoljan abrihterom jel ujeda dasku na krajevima
Da li znaš nekog ko prodaje polovnu Yakorudu
Pozdrav
vladapvlvc
Samostalni majstor

Post by vladapvlvc »

trutovska posla wrote:Zdravo Đorđe
Ovde Dušan iz Negotina. Zanima me kada si kupio kombinirku pošto sam ih zvao prošle nedelje i rekli su mi cenu od 3500evra a ti si je kažeš platio 3000evra. I kako si zadovoljan abrihterom jel ujeda dasku na krajevima
Da li znaš nekog ko prodaje polovnu Yakorudu
Pozdrav
Za polovnu bolje pojuri italijansku mini-max mogu se naci za 2-2500 eura,diht frezer horizontalni,testera za cikular se obara pod uglom od 45,isto i glava frezera sto je najludja stvar.A da ima i modela sa predrezanjem.Otvori halo oglase i nacices jednu istu mislim da lik trazi 2300,ima papire skoro je uvezao,salje slike na mail,mislim da je iz kraljeva.
VELIKE tajne MALIH majstora
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

Negde pre 4 godine sam kupio masinu! Znam jednog lika prodaje isto takvu samo nozevi su 320mm cinimi se?? mogu se raspitati za cenu???Malo je radila to sigurno znam

pozdrav :)
Last edited by Đorđe on 19 Mar 2008 23:29, edited 1 time in total.
Pcelar Aca
Šegrt

Post by Pcelar Aca »

kupio sam diht masinu Arsenije Spasic 610mm gde bi mogao da nadjem onu spravu ili magnete za stelovanje nozeva
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Pcelar Aca wrote:kupio sam diht masinu Arsenije Spasic 610mm gde bi mogao da nadjem onu spravu ili magnete za stelovanje nozeva
filos cacak ili veki beograd :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

јма ли неко слуку те справе или нешто слично , никада то нисам видео , а баш ме интересује .
Pcelar Aca
Šegrt

Post by Pcelar Aca »

Hvala mnogo mislio sam da se kod nas ne moze naci jer covek koji mi je prodao masinu imao je iz Svajcarske hvala jos jednom
Pcelar Aca
Šegrt

Post by Pcelar Aca »

Zvao sam u Filos kosta oko 6500din kad stigne slikacu i postaviti magneti su u pitanju
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja sam kod vekija kupio ,kostalo je 40e(nisu kao iz filosa sa stelovanjem(ali mi to i ne treba(ovi su mnogo jednostavniji)))

zalepis ga za valjak i visina nozeva je zadana(federi ga izguraju)i to je to.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply