Glodalice bruder Mannesmann

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
metabo
Ultra majstor

Glodalice bruder Mannesmann

Post by metabo »

ljubisa o wrote:Dali je ko cuo za ovu firmu bruder Mannesmann,kupio sam glodalicu novu jako povoljno kod vikend gastarbajtera na najlonu ,ne upotrebljavana,vidim da ta firma postoji nekih 30 godina ,a i cena nije bas mala.
http://www.idealo.at/preisvergleich/Pro … 12969.html
interesuje me jeli ko radio od kolega sa njom i kako se pokazala,ima 1020w i load speed 9000-28000.
Otvorio sam novu temu jer je ovo stvarno bilo mnogo da se dalje gura u glodalice Bosch :)

Ja sam viđao neki Mannesmann u Metrou. Sad, da li su braća ili ne, to ne znam. Boja alata sigurno nije žuta, a i cena im nije bila neka...
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

Da pametnije je sa novom temom,gledao sam u merkuru danas neka akcija de waltova glodalica,sa 32500dina prodavala se za 26000 dinara,ovu moju sam mannesmann platio celih 13 eur,6 glodala,prihvat 6 i 8 mm,sve kao sto sam rekao novo.vidim da je cena oko 92eur u nemackoj ,ali nije to merilo,nego kako ce odraditi posao,ali vise bih volio de walt.
Rad je molitva.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Sad sam malo čačnuo po Guglu i našao ovaj link
http://www.br-mannesmann.de/Produkte/Ha ... linie.html
Kod nas nisam viđao žuti alat od ove firme, ako je to to. Logo mi je poznat i neki izbor tog alata ima u Metrou.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ako je u pitanju firma sa ovog drugog metabovog linka, onda je to jos jedan Enhel, Womax, Protrtmtrt... odnosno nemacka (francuska, engleska...) firma koja komplet proizvodnju ima u Kini a u maticnoj drzavi imaju samo kancelariju. Drugim recima kolko si platio OK, al taman toliko i vredi.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Molio bih sve posetioce da za uopštene diskusije o jeftinom i skupom alatu koriste ovu temu / konferenciju.
One se obično jave kao off-topic post koji se vrlo brzo razvije u diskusiju koja nema nikakve veze sa temom o kojoj se priča.

Sve poruke koje su postovane nakon ove su spale u tu kategoriju, pa sam ih prebacio u novu temu.
viewtopic.php?pid=14120#p14120
Post Reply