Bicikla

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Dule
Moderator
Moderator

Bicikla

Post by Dule »

Nekada je bila "ROG" Ljubljana,pa "UNIS" Sarajevo..........................
Klinac 7 razred Osnovne,hoce biciklu,malo da se duva a malo i da se vozi,Koje marke su sada u opticaju i gde se to kupuje?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Zadnje sto znam da je bilo u modi su mounti bajk-ovi.

Pogledaj ovde: http://bike.capriolo.com/ i ovde: http://www.planetbike.co.rs/ i ovde: http://www.cikloberza.com/index.php
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Kolega Dule samo pazi da neuzmeš nekog kineza jer je to totalni šit.Naime ja sam maloj uzeo neki mali sa pomoćnim kotačićima u Pevecu i došao je nekih 200 kuna a nikada mi nije bilo više žao tih kuna nego za taj bicikl jer je totalno sr*nje.Osovine su od obične navojne šipke i uzmeš ih u ruke i zavrtiš kotač on samo ode sa osovine i još niz drugih nedostataka.Sada sam joj za 6 rođendan uzeo neki monti bajk i došao me 200 eura ali je bickla za deset i tih mi novaca nije uopšte žao jer je stvarno vrhunski i mjenjač i te ostale gluposti,zato ako se odlučiš kupiti mu biciklu nemoj previše žaliti novce jer ćeš dobiti šta će mu i trajati i odi u neku specijaliziranu trgovinu koja se bavi biciklima.To ti je moj prijateljski savjet jer sam se našarafio sa onim kineskim i nikako ga uštelati da to ide kako bog zapovjeda.
Čovijek sniva a Bog realizira!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ma to sto se napatis i nije toliki problem, koliko "onaj" pogled klinca koji kao da govori: Bre matori nemas pojma kako treba da izgleda bicikl, i kupio si mi nesto jeftino samo da me se otreses...
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ma tu mi je negde odredjeno para 200-250 evrica
PREOBRAZBA
Majstor početnik

Post by PREOBRAZBA »

ja to obično kupim preko oglasa staro dve-tri godine,neki kupe pa skoro ne koriste, dobijem za manje od pola cene novoga!
Teorija brez prakse - ko voz brez akse!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Moje misljenje je uvek uzeti kvalitertnu stvar ,ali oni su u godinama kad sve prerastaju 13 godina imam jednu taku raste fala bogu kupio sam pre dve godine ali moracu vecu uskoro mada sve vise sa sestrom posudjuju moju hondicu i strafta samo da nebude dogodine necu ovu ima bolja.Nek su zivi i zdrav hvala bogu kupovacemo ako treba i svake godine Dule sta si stisko pare dete za ruku pa u Krusevac al sacekaj koji dan dok krene sezona pa nek bira. Ovo sto je bilo po klasicnim radnjama prosle godine ti nije bilo nista preko 13-14000 eksta .Moj predlog capriolo .
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

Dule wrote:Nekada je bila "ROG" Ljubljana,pa "UNIS" Sarajevo..........................
Klinac 7 razred Osnovne,hoce biciklu,malo da se duva a malo i da se vozi,Koje marke su sada u opticaju i gde se to kupuje?
blago tebi kad moras da se "istreses" za bajs, mene ceka - neizbezno - bilo kakav DR do 250 kubika
Last edited by pajja on 20 Mar 2009 17:59, edited 1 time in total.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Ma mozes oko 100 do 120 e uzeti nov capriolo sa dobrim shimano menjacima i sa dosta dodataka.bic je skroz ok i za odraslog coveka.Ja sam uzeo sinu cobru a meni cini mi se da je oznaka albino.
Ma imaju izbor da se najezis.
A imas i marku Polar , jako dobru.
NEX
Majstor

Post by NEX »

Zaboravih,ja imam jos uvek tog slovenca,ROG,sivi sa 5 brzina.Jos mu je boja originalna,samo ga vise ne vozim.A gume sam mu stavio nove na originalne bandase.Mislim da se tako dugovecni bicevi nece jos dugo proizvoditi.Mnogo su dobri.
A cale mi ga kupio kad sam bio 7 razred ,znaci tamo 1986 god. A sad je 2009 god. 23 god a u voznom stanju...
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Kad ja dobik poniku daleke 76 za sedmi rodjenda a posle krenule one kao coper sa tri brzine pa petobrzinke .Lepo i srecno vreme !
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Pajo ja se prosle godine izuk cerki sa hondom 150pantheon nije bas samo njoj prozvrcim i ja malo .
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

puni ste nostalgije
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Dule, zaboravih, veoma vaznu stvar.
OBAVEZNO mu kupi one treptace na baterije (dva komada nazad crveni napred beli). Baterije traju dosta dugo.

I ako ga slucajno vidis da je krenuo negde da se voza predvece a da ih nije upalio, bajs pod katanac na nedelju dana (moze malo i da kleci na kukuruzu :)
Uopste nije za zezanje, ovde kod mene ginu i matori samo tako, posto neosvetljen bajs uvece ni pod razno ne mozes da vidis.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Bole je potkačio dobru sugestiju. Ne znam koliko Duletov mali ima godina, ali i onaj fluoroscentni prsluk nije za bacanje. Ne mora narandžasti :) , ali onaj marker'zeleni je OK.

I ovde po mom kraju klinci stradaju ko repa :(
Post Reply