Stoni kruzni cirkular
Stoni kruzni cirkular
Za amaterski rad da li je dobar Einhell stoni kruzni cirkular od 800 W vidio sam u nekim novinama da ih ima u Bgd ali nisam mogao naci prodavnicu.
Mozeli mi neko pomoci gdje ih ima i da li je dobar ?
Mozeli mi neko pomoci gdje ih ima i da li je dobar ?
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
Enhell, Power, Gude i ostale slicne genericko-kineske proizvode mozes da nadjes u maltene svakom hyper marketu. Od Metroa do Rodica. Cini mi se da videh nesto slicno juce i u Uradi sam. A natrcao sam i na jednu radnju koja drzi samo Enhell proizvode u Surcinu (imaju prilican izbor). Kad ides iz Beograda ka Surcinu Vojvodjanskom ulicom, prodjes skretanje za aerodrom, posle jedno (otprilike) kilometar sa leve strane, malo pre SCH i Drvotrade-NV-a.
- Marko Enter
- Majstor majstora
Pa uvjek je dobro imati neku rezervu nikad neznaš di te nešto može izdati a pogotovo alat.Zar nije tako,a i ljepo je imati pa znaš da se imaš našto osloniti.Sada kad ovo pišem sjetio sam se kad smo ja i moj stari imali stojadinku a nije radio plovak a niti pokazivalo svijetlo za rezervu i u bunkeru je uvjek bio kanister od 10 litara benze pa kad stane natoči i odmah piči na benzinsku da natočiš rezervu i s njom u bunker.Marko Enter wrote:Pa za zlu nevolju moze da povrsi posoali samo za neke manje stvari posto vidis ima 800 W
pozdrav Marko
Čovijek sniva a Bog realizira!
Kao šta sam već rekao danas sam kupio novi broj MAJSTORA i u njemu sam dobio odgovor na moje pitanje u vezi stolnih cirkulara i ponešto o potapajućim ili uranjajućim kako ih ko zove.Evo i taj sam tekst skenirao pa ga pročitajte nije na odmet i mišljenje nekih drugih ljudi koji o tome pišu i te stvari analiziraju na neki svoj način.

Nisam stigao da procitam (sitne bre ova slova, a omatorilo se, ne vidi se vise...), al sta ce glodalica na ovoj slici gore desno?
Jeste majstor je nastao iz SAM-a, koliko sam video iz impresuma, neko jezgro ekipe je jos uvek tu. Sa druge strane, cini mi se da se malo "pokvario" pa ima mnogo manje detaljnih clanaka, a mnogo vise "popularnih". Kad se samo setim stare serije o pravljenju zvucnika...
Jeste majstor je nastao iz SAM-a, koliko sam video iz impresuma, neko jezgro ekipe je jos uvek tu. Sa druge strane, cini mi se da se malo "pokvario" pa ima mnogo manje detaljnih clanaka, a mnogo vise "popularnih". Kad se samo setim stare serije o pravljenju zvucnika...
Bole imaš pravo počeli su da pričaju oliti pišu o dosta bezveznim stvarima ali to je sve stvar kako se čovijek osijeća po mom skromnom mišljenju.Ima dosta tekstova o novim načinima ustvari o alternativnim gorivima o obnovljivim izvorima energije i o tim modernim stvarima a jako malo o stolariji i alatu i tako nekim nama pristupačnim stvarima.Ali kako bilo da bilo nađe se ponešto i zanimljivo.
Jeste ima tekstova o recimo energiji, ali secam se da je u nekom starom serijalu bilo "kako napraviti toplotnu pumpu", a ne "evo vidite kako izgleda slika toplotne pumpe koju neko pravi". Slicno je i sa stolarijom, elektronikom... Poceo je da se svodi na "potrosacki informator", i tek u tragovima na DIY casopis.
OK, reklame moraju da postoje (oni su profitabilna firma, i vise nema dotiranja od strane drzave), al ako se ceo casopis pretvori u reklamu (u direktnom ili indirektnom obliku)... tjah... nece imati ko vise da cita reklame.
Steta.
OK, reklame moraju da postoje (oni su profitabilna firma, i vise nema dotiranja od strane drzave), al ako se ceo casopis pretvori u reklamu (u direktnom ili indirektnom obliku)... tjah... nece imati ko vise da cita reklame.
Steta.
Verovatno je dobar,ali za sta.Za nesto u hobi domenu da , ali ako danas treba seci dasku od 4m duzine ili ne daj boze 8 cm debljine onda sve pada u vodu.Zato svako spram svojih potreba a bogami para,kojih uzgred budi receno nema dovoljno kod 93 posto ovde prisutnuh,gleda bira i kupuje cirkular ili neku drugu hobi polu profi i profi masinu.