Dječje sobe
- rushinbrain
- Majstor majstora
nekuzim zasto onda ne uzmes 38cu nego ljepistomislavm wrote:Kupujem uvijek 2x19mm iveral i spajam sam poliuretanskim ljepilom i dajem na kantiranje nakon toga. Ove Eurolight ploče nisam još koristio.rushinbrain wrote:radni stol si radio od pune iverice 38 ili eurolight ploce
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

Ekonomija bato 
Zato sto verovatno kupuje na table, pa ostatke od tabli 19mm lako moze d upotrebi za sledeci proizvod.
Usput, jel u Hr uobicajena debljina 19mm, posto je ovde uobicajena 18? Znam da bi 19 trebalo da bude neki standard (gomila sablona je pravljena po toj meri), al odnekud su ovi nasi iskopali 18mm ili samo to se valja po stovaristima.

Zato sto verovatno kupuje na table, pa ostatke od tabli 19mm lako moze d upotrebi za sledeci proizvod.
Usput, jel u Hr uobicajena debljina 19mm, posto je ovde uobicajena 18? Znam da bi 19 trebalo da bude neki standard (gomila sablona je pravljena po toj meri), al odnekud su ovi nasi iskopali 18mm ili samo to se valja po stovaristima.
- rushinbrain
- Majstor majstora
38 materijala ima samo u ograničenom izboru dekora i prodaje se na 1/2 ploče uglavnom minimalno. Ostatak je puno veću nego kad spajam dvije tanje ploče.rushinbrain wrote:nekuzim zasto onda ne uzmes 38cu nego ljepis
Veći izbor dekora i manji ostatak....
Last edited by tomislavm on 04 Mar 2009 08:32, edited 1 time in total.
19mm je debljina Kaindl materijala koji kod nas prodaje Iverpan.mbole wrote:Ekonomija bato
Egger materijal je debljine 18mm i to prodaje Elgrad.
Materijal uzimam u ove dvije firme ovisno o traženom dekoru, pa tako i debljina varira.