U pitanju su:
1) Trpezarijski sto
- u osnovi jedna ploča dimenzije 80x150 koja je kraćom stranicom prikačena u zid, a na drugom kraju je jedna noga
- išao bih sa duplom ivericom ili varijanta jedna ploča iverice i "lajsna" oko nje
- boja bi trebalo da bude bela, i to ako je moguće da izgleda kao da je plastificiran, da ima sjaj, da ne bude onako "obično" beo. znam da univer ide sa nekim folijama, pa ne znam da li je to možda pravo rešenje
- zanima me, da li je moguće tako uopšte montirati (jedna noga, kraća strana u zid), ako je to uopšte bitno zid je spoljni, sto se kači ispod prozora i čime montirati (oni L profili, bilo šta diskretno)
evo i skice

2) klub sto
- dimenzije 75x60x25
- što deblje to bolje, samo da izgleda "kulturno", odnosno da spojevi budu što diskretniji
- padala mi je napamet "eurolight" ploča, samo ne znam kako se one lepe/spajaju i kako finalni produkt izgleda
- moja ideja je (uopšte nemam predstavu da li je to izvodljivo) gornja ploča se seče pod uglom od 45 i onda se na to nalepe bočne ploče (nogare)
- zanima me, da li je to izvodljivo a da ništa ne "štrči", tj da taj "šav" bude gladak i pristojnog izgleda
- ako eurolight ploča nije dobro rešenje, kako to napraviti od iverice, a da kant traka to ne naruži da li je bolje da gornja ploča bude kraća pa da se bočno lepe "nogare" ili je bolje da gornja ploča bude duža a "nogare" da se lepe ispod
evo i skica

3) komodica za ispod TV-a
- to bi definitivno trebalo da bude od iverice, pretpostavljam da postoji tamno sivi dezen bez teksture ili šare drveta, ali da ne bude ni zift, već onako malo hrapavo, znate na šta mislim

- dimenzije su 130x40x35, s tim što je stepenast pa je polovina visoka 35, druga dvostruko manje
- tri fioke, bez ručica, front od fioke je "izvučen" oko 1cm
evo i skica

Eto, ako iko uopšte pročita i razume šta sam hteo, zanima me da li postoji okvirna cena za nešto ovako (računajući i izradu) i uz naznaku da bih u slučaju eurolight ploče od otpada napravio još dve najobičnije police, pošto mi je rečeno da mora da se kupi ploča određenih dimenzija.
Hvala unapred.