rezice
Ako misliš na one koje su nekada zatvarale ktije za šah to koliko ja znam kod nas neces naći, ja tu problematiku odlično poznajem, jer ih tražim par godina unazad po gvožđarama i spec. radnjama.
One su vrlo bitna stavka za ono šta ja pravim, ali nneznam odakle si jer jedino mogu da se nadju na nekim buvljacima i mestima uz granicu sa Bugarskom i Rumunijom ??''
Zaista bih voleo da nam neko pomogne ali jako teško ja to resavam na drugi nacin .
One su vrlo bitna stavka za ono šta ja pravim, ali nneznam odakle si jer jedino mogu da se nadju na nekim buvljacima i mestima uz granicu sa Bugarskom i Rumunijom ??''
Zaista bih voleo da nam neko pomogne ali jako teško ja to resavam na drugi nacin .
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Nisam stigao danas da budem dorecen jos veci problem su šarkice ili ringlice uglavnom mogu se naći klavir šarke i šarke za viseće kuhinje i regale kao da je samo to stolarija.
Malo sam guglao po sajtovima i kakvih stvari ima napolju to nije normalno .
a kod nas nista.
Ako neko ima dobar link ili jos bolje radnju u unutrasnjosti neka ostavi mi bismo mu bili zahvalni.
Malo sam guglao po sajtovima i kakvih stvari ima napolju to nije normalno .
a kod nas nista.
Ako neko ima dobar link ili jos bolje radnju u unutrasnjosti neka ostavi mi bismo mu bili zahvalni.
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Pozdrav svim članovima foruma. Pošto mi je konačno uspelo da se uključim na ovaj forum, pokušaću odmah da budem od koristi. Postoji jedna radionica u okolini Trstenika koja se bavi izradom rezica i šarkica. Imaju i sajt. www.commodum.rs
mbole - izmenjen link, onaj stari je ukazivao na commodum.com sto je neka radnja u Irskoj
mbole - izmenjen link, onaj stari je ukazivao na commodum.com sto je neka radnja u Irskoj

Last edited by mbole on 26 Feb 2009 14:05, edited 1 time in total.
Od radnji koje prodaju kozu i sitnu metalnu galanteriju znam za dve:
Jedna je u 7. Jula (sada je to valjda Kralja Petra), u delu ka Dorcolu, sa leve strane kada se ide nizbrdo.
Druga je na Bulevaru, negde oko Djerma, sa desne strane kada se ide uzbrdo (mislim da su ove dve ista firma)
Bila je jedna u Narodnog Fronta, odmah do hotela Prag, ne znam da li jos postoji
Jedna je u 7. Jula (sada je to valjda Kralja Petra), u delu ka Dorcolu, sa leve strane kada se ide nizbrdo.
Druga je na Bulevaru, negde oko Djerma, sa desne strane kada se ide uzbrdo (mislim da su ove dve ista firma)
Bila je jedna u Narodnog Fronta, odmah do hotela Prag, ne znam da li jos postoji
U 7. Jula (Tj. Kralja Petra) je Derma, a tu blizu nje je i Yu Sorbon. Na bulevaru je Yu Sorbon. Ali, tu nema bog zna sta da se nadje. Moj drugar se dugo i ozbiljno bavi tim poslom, pa je nacackao firme koje se ozbiljnije time bave. Ne znam da li imaju da se nadju te reze ko za sah, ali stvarno sam vidjao jako zanimljivih stvarcica.
Takodje u radnjama koje prodaju nauticku opremu ima dosta takvih zakacaljki, bravica, rezica, uglavnom od prohroma. Npr. na marini 4. juli u Zemunu ima radnja, kod sajma uz reku ima jos jedna, ima Gros inox u Novom Sadu...
Ima firma u Lestanu http://www.wircon.co.yu/miederhof/03.htm , mozda nema veze sa ovom temom ali mozda i to nekom posluzi. Imaju ringle, provlakace, one tasnerske bravice...
Ali za prave radnje cu da vam javim, cim se raspitam...
Takodje u radnjama koje prodaju nauticku opremu ima dosta takvih zakacaljki, bravica, rezica, uglavnom od prohroma. Npr. na marini 4. juli u Zemunu ima radnja, kod sajma uz reku ima jos jedna, ima Gros inox u Novom Sadu...
Ima firma u Lestanu http://www.wircon.co.yu/miederhof/03.htm , mozda nema veze sa ovom temom ali mozda i to nekom posluzi. Imaju ringle, provlakace, one tasnerske bravice...
Ali za prave radnje cu da vam javim, cim se raspitam...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Evo ja sad probah i otvori mi se na www.commodum.rs, radionica u Trsteniku. Ali evo našla sam i njegov telefon: Dušan 063404146, pa izvolite kontaktirati čoveka. Nadam se da će vam ovaj put uspeti.
Malo off topic, al ajd sad...
Kad ukucas samo www.commodum (bez com, co.yu, rs... kako je bilo u originalnoj poruci pre ispravke) tvoj pretrazivac (IE, Firefox) pokusava da pogodi sta si ti ustvari hteo. Njegovo pogadjanje zavisi od puno faktora, odnosno podesavanja koja mogu da budu razlicita za svaki racunar, pa ne mozes biti siguran gde ce da zavrsi. Kod nekog ce zavrsiti na com kod nekog na rs.
Usput prepravio sam jos jednom
da bude .rs posto ce yu domen da se ugasi u septembru.
Kad ukucas samo www.commodum (bez com, co.yu, rs... kako je bilo u originalnoj poruci pre ispravke) tvoj pretrazivac (IE, Firefox) pokusava da pogodi sta si ti ustvari hteo. Njegovo pogadjanje zavisi od puno faktora, odnosno podesavanja koja mogu da budu razlicita za svaki racunar, pa ne mozes biti siguran gde ce da zavrsi. Kod nekog ce zavrsiti na com kod nekog na rs.
Usput prepravio sam jos jednom