pozdrav

Ja čisto onako... (se javljam),Da Hilti je linhenšajnska firma. Već sam pisao. Lupu u ruke i pravac na karti traži granicu između Austrije i Å vajcarske. Naletećeš na Linhenštajn
Glavni grad Lihtenštajna je Vaduc - neću više da se javljam po toj temi časna reč.pajko wrote:ovo je ozbiljna tema, a vi bi da igrate zanimljive geografijeajde da se i ja ukljucim, koji je glavni grad lihtenstajna ?
Ova bušilica nije namjenjena da služi kao prva bušilica za čovjeka koji se nečime ozbiljno bavi...i sve ove male Makite će imati problema sa takvim šarafima, ti trebaš nešto malo jače i ozbiljnije.pajko wrote:ovo je ozbiljna tema, a vi bi da igrate zanimljive geografijeajde da se i ja ukljucim, koji je glavni grad lihtenstajna ?
danas sam testirao - probao GSR 10,8 V-LI-2 i odmah je vratio, ona jadna ne moze da zavije 4*50 u ivericu drugom brzinom, moze samo kad se zaletito je fina masina za majstore kojima se nigde nezuri pa polako prvom.
izgleda da mi negine PRC od makite
Evo kontakti za Enel:Marko Enter wrote:metabo sigurno zna o kojoj se prodavnici radi
A sto bi zavijala drugom brzinom? Ona je namenjena koliko znam za busenje.pajko wrote:danas sam testirao - probao GSR 10,8 V-LI-2 i odmah je vratio, ona jadna ne moze da zavije 4*50 u ivericu drugom brzinom
Pa kako kaže i kolega Tomislav svaka bušilica ili šrafilica ima svoju snagu i brzine i svaka od njih je namjenjena za različite poslove i sasvim je normalno da ćeš si kupiti veću i jaču ako trebaš bušiti rupu u betonu ili željezu a manju i slabiju ako ti je za šarafati šrafiće i iverici ili poštelati pantiće i tome slično.Zatobi trebao kupiti svsrsi shodan alat a ne štediti pa nemaš opet ništa.A i kako kaže narod nemožeš prdnut i stisnut guzicom.tomislavm wrote:Ja sam nabavio 3 aku bušilice..veći Dewalt, manji Bosch GSR i još manji Metaboo...svaka ima svoju primjenu bez obzira na snagu i brzinu