Da, kut 45 je riješenje ako je sokl u ravnini sa vratima a kod tebe baš zajebNeshaP wrote: ↑20 Oct 2021 11:42 Mislim da ne moze. Razmisljao sam i o tome u pocetku. Bar prema simulaciji koju sam 1:1 napravio u racunaru, a i stiroporom od 2cm na licu mesta. Cak i da su i sokla i vrata sudomasine isecena pod 45, opet nece da prodje. Sokla mora dublje unutra definitivno, ili ako ostaje na istoj poziciji, onda bi moralo bar 20-25 mm da se smanji njena visina u delu ispod vrata sudomasine. Bar tako pc pokazuje ...
SOKLA.jpg
Problem sa full ugradnom sudomasinom Gorenje GV541D10, help
Re: Problem sa full ugradnom sudomasinom Gorenje GV541D10, help
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Evo neke moje ideje mada sam verovatno zakasnio .
Kad vec kupujes nove , nabavi ove koje se najlakse postavljaju ( u tvom slucaju )

Ima tu rupu u sredini ( sa navojem ) , probusis ( odozgo ) kroz pod f 10 i sa pvc srafom lepo pricvrstis ( sve odozgo )

Evo kako izgleda taj PVC sraf ( da te ne buni , ja sam ga prilagodio da mi bude granicnik dubine za f 5 burgiju )

Kad vec kupujes nove , nabavi ove koje se najlakse postavljaju ( u tvom slucaju )

Ima tu rupu u sredini ( sa navojem ) , probusis ( odozgo ) kroz pod f 10 i sa pvc srafom lepo pricvrstis ( sve odozgo )

Evo kako izgleda taj PVC sraf ( da te ne buni , ja sam ga prilagodio da mi bude granicnik dubine za f 5 burgiju )

Nisi zakasnio, hvala u svakom slucaju, tako cu i da uradim.
Mada jos uvek ne nadjoh vreme da to resim. Kuhinja funcionise bez sokle sa divnim pvc nogicama
Resicu to, cim pre ...
Hvala
Mada jos uvek ne nadjoh vreme da to resim. Kuhinja funcionise bez sokle sa divnim pvc nogicama

Resicu to, cim pre ...
Hvala