Pre mesec dana sam zavrsio prvu svoju kuhinju, nemam fotke, slikacu kada sve bude gotovo, ... bar se nadam da cu da zavrsim

Nisam stigao da tada razmisljam o problemu koji ce nastati, jer sam imao druge tekuce obaveze. Kuhinja je tada "pustena u rad" bez frontalnih delova.
Em nismo znali kakve cemo da stavimo, em nisam ni hteo da narucujem secenje dok ne zavrsim komplet bele korpuse i proverim sve jos jednom.
Svi uredjaji se uklopili kako treba, sve radi evo vec 20 tak dana bez frontalnih delova. Moje zadovoljstvo je bilo ogromno, skoro potpuno sam sam uradio celu malu kuhinju

Pre neki dan isecem frontalne delove, medijapan extra lep, bež boja, sjajni. Pokusam da ih postavim, sve extra opet uklopljeno, kad dodjoh do vrata sudomasine kapiram da necu moci da ih otvorim. Udaraće u soklu

Jbg, nisam razmisljao kada sam srafio nogice odozdo, te sam ih usrafio na 25mm (razdaljina plocice od ruba poda), da bi kasnije sokla bila skoro pa ravna sa prednjim delom poda kada se postavi na zabice. Znaci nisam uvukao nogice unutra, da bi i sokla mogla da se uvuce. Sokla je dugacka 220 cm i ide ispod cele kuhinje ukljucujuci i deo kod sudomasine. Za Gorenje sudomasinu je ostavljen prazan deo od 450mm u koji je ona bez problema usla, povezana, radi extra.
E sad .. kapiram da je sokla trebala da bude unutra dublje, recimo na bar 50-60 mm od ruba poda da bi vrata prilikom rotacije mogla da se cela otvore, ne zakačinju u soklu i budu na kraju paralelna sa podom. Sada da celu kuhinju demontiram - da bi uvlacio nogice, mi stvarno ne pada na pamet.
Ima li neko normalno resenje a da ne bude posle ružno ?
Kapiram da bi sada mogao da glodalicom isecem deo sokle ispod sudomasine, ali mi se cini da treba da skinem 2-3 cm da bi vrata prosla, sto ce da bude extra ružno kasnije.
Slušam ...
--------------------------- spojene poruke
evo, nasao sam i jednu fotku, dok je sve bilo u montaži ... vide se nogice, vidi se deo za sudomašinu ...
--------------------------- spojene poruke
jos jedna fotka ...