Hvala

Jel to hoces da kazes da ima kod kineza? smiledrBouz wrote:Gde kod nas? - kod nas kineza iz opstine nan-shan u shenzhenu, kod nas kineza iz tai-po u hong kongu, ili pak kod nas kineza iz tajvana?
Pomislio sam da imamo neke preprodavce ili uvoznike?BR wrote:Ti kinezi is opstine Nan Shan u Sherzenu su prethodno pravili asove i motike, pa su nedavno presli na stege. Sad, ako nekome treba stega da kopa njivu, ove njihove su odlicne.
Ako bi neko stezao nesto u tome, to se kupuje kod onihg koji su navikli da prave stege, i to rade barem 100 godina. Najblizi nama su Cesi i Nemci.
Pa se tu i kupuje. http://www.dictum.com
Ma ne, nego sam pokusao da kazem da nisi napisao bio (tada) na profilu gde si/odakle si, pa je "kod nas" prilicno sirok pojam, posto srpskohrvatski jezik je rasiren onako planetarno k'o sir ribani po pizzi - posto je i srbohrvatlje razasuto po planeti.luk492 wrote:Jel to hoces da kazes da ima kod kineza? smiledrBouz wrote:Gde kod nas? - kod nas kineza iz opstine nan-shan u shenzhenu, kod nas kineza iz tai-po u hong kongu, ili pak kod nas kineza iz tajvana?
Mislio sam kod nas u Srbiji. Najbolje ako ima u okolini ns-a