sa aliexpresa u momentima kada mi vreme isporuke nije bilo presudno . ( lepo postar donese do samih vrata stana )
Elem , znamo da je taj rang alata krs , cene same govore ali vise puta mi se desilo da su pojedine sitnice nasle stalno
mesto u torbi za teren .

1. magnetnu rukavicu stavljam kad koristim sitne holsrafe 4x16 ,3x20....... da se ne saginjem i brljam po kutijama svaki cas
2. stega nikada dosta , pa i ove malecne igraju ulogu kad pritezem i za momenat fiksiram razno razne sablone . . .
3.Burgija za iver vijak 5x7x10 lepo radi mada sam u k0mpletu dobio i jednu manju ( ali joj do dana dansnjeg nisam nasao primenu )
4.balerina ( burgija ) je nezamenljiva kad prosirujem neki pleh i recimo postavljam vinkle ( 250mmx200mm ) a kroz njih treba da prodje
shraf 5x60mm ( iz nekog razloga svi ih proizvode tako sto na obe strane vinkle mogu da prodju samo holsrafi do F 4mm )
5.magnetni nosac bitova osim sto je interesantno ofarban i nije nesto posebno . . .ali radi
6.automatski kirner , nisam ga cesto koristio ali je nezamenljiv u momentima kada jednom rukom pridrzavam nesto od okova
a drugom slobodnom belezim ( kirnerisem ) tacku u glatkoj povrsini iverice gde kasnije lakse ide holsraf
7.burgije sa frezenkom u to vreme nigde nisam mogao da nadjem pa sam se odlucio za ove ( 4kom ....jedna od 6mm fali ) i rade za sve
pare , same burgije su krs ali se one lako imbusom menjaju a meni je ionako deo koji frezenkuje bio prioritetan
8.granicnik za dubinu busenja se nije pokazao , drzi ko macka repom i tek sa 3kom ( jedan iznad drugog xi xi xi) se nesto i postiglo
( tada nisam mogao da ih nadjem kvalitetnije )
9.ovo ispade cudo od burgije ( F 5mm ) sa ovim prstenom od 8mm precizno preko prethodno napravljenog sablona usmerava istu
i nezamenljiva je prilikom busenja rupa za police . ( posebno u slucajevima kad neko zahteva da se cela boc. str profirca )
Svi ovi alati i cene su i dalje na mom aliexpres nalogu pa ako se nesto nekome ucini zanimljivo okacicu tacnu adresu .
Takodje ako ste vi ikada naleteli na nesto JEFTINO a KORISNO okacite u ovoj temi ( bilo koji sajt ) mozda jos nekome zatreba .
Ne bih da kacimo alat kupljen na buvljaku , ima i toga more ali koja bi bila svrha ?
( mozda cisto informativno na nekoj drugoj temi )