Wurth OF 2350-X freza
Wurth OF 2350-X freza
Imali neko ovu frezu i da li valja? Na netu skoro da nema informacija o njoj pa me interesuje sve sto znate i mislite o njoj.
Razmisljam o kupovini pa mi je nedostatak informacija sumljiv... u smislu da nije neki jako jako star alat za 200e.
Razmisljam o kupovini pa mi je nedostatak informacija sumljiv... u smislu da nije neki jako jako star alat za 200e.
Last edited by servent on 03 Jun 2020 14:19, edited 1 time in total.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Imas li neki predlog? Vec nekoliko dana cesljam forum i gledam oglase i sajtove pa nisam ni blizu odluke. Trenutno imam Budget Ber 10205 a treba mi sad vec mnogo ozbiljnija sprava do tih 200e.
Kole-Stolar wrote:Dobrodosao na forum, za te novce moze mnogo bolje da se pazari... s druge strane idi pogledaj kako radi ako imas iskustva ako ne zaobidi wurth porocesljaj malo forum pisano je bas puno o tome i nacices neku odgovarajucu.
Last edited by servent on 03 Jun 2020 15:26, edited 1 time in total.
- maricaiivica
- Moderator
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Slazem se sa @maricaiivica ali je slabo zastupljen kod nas, dodatke ako zatrebas tesko nabavljasm ako pozelis da prodas sacekaces kupca a servis nemam pojma kakav je za njih....
Frezer kupujes prema nameni, ako kazes par reci za cega ti treba mozemo ti pomoci pri odabiru.
Nemoj samo reci da ti treba za sve i svasta, takav jos ne postoji
Frezer kupujes prema nameni, ako kazes par reci za cega ti treba mozemo ti pomoci pri odabiru.
Nemoj samo reci da ti treba za sve i svasta, takav jos ne postoji

Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Kopija. Ako ga nema na zvaničnom sajtu, onda je jasno. Mada je Wurth-ov sajt nepregledan, puno artikala i teško je naći informacije za ono sto tražiš.
Pre nekog vremena se na KP prodavao Festool OF 2400, cena je takođe bila 200 EUR. Taj prodavac je imao dosta alata, sve kopije i sve cene visoke.
Očito im ne ide prodaja kopija po niskim cenama pa su sada promenili taktiku.
Ja imam Wurth OF 1100, a to je u stvari Dewalt 621 u crnoj boji. Jedno vreme sam imao istovremeno i Dewalta 621, vidi se da je isti kvalitet i da je samo razlika u brendu i boji.
Pre nekog vremena se na KP prodavao Festool OF 2400, cena je takođe bila 200 EUR. Taj prodavac je imao dosta alata, sve kopije i sve cene visoke.
Očito im ne ide prodaja kopija po niskim cenama pa su sada promenili taktiku.
Ja imam Wurth OF 1100, a to je u stvari Dewalt 621 u crnoj boji. Jedno vreme sam imao istovremeno i Dewalta 621, vidi se da je isti kvalitet i da je samo razlika u brendu i boji.
Last edited by DataS on 03 Jun 2020 18:03, edited 1 time in total.
Kad je neko na pocetku i krece u hobi modu onda to i bude sve i svasta ali za pocetak ce to biti vecinom za razne spojeve i sl. Izazov ovako na pocetku mi je da napravim nove starinske frontove za kuhinju i sl.
Znam da vi majstori imate vise freza za razne potrebe ali posto mi nije ovo za sada nista komercijalno voleo bih jednu visenamensku na duze vreme dok mi ne porastu apetiti.
Hteo sam onog bosha za kog je ispalo da ima luft i sad sam na pocetku. Inace planiram da napravim sto za frezu i tako je koristim.
Znam da vi majstori imate vise freza za razne potrebe ali posto mi nije ovo za sada nista komercijalno voleo bih jednu visenamensku na duze vreme dok mi ne porastu apetiti.
Hteo sam onog bosha za kog je ispalo da ima luft i sad sam na pocetku. Inace planiram da napravim sto za frezu i tako je koristim.
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje
Za te pare, novo a pristojno, jedino sto ima je crvena Makita M3600 1.650W.
Za ono sto je spomenuo da bi radio, sa rt0700 se ne bi mnogo leba najeo.
Zbog korone je jako oslabio protok ljudi preko grane, pa je i ponuda po buvljacima sada dosta siromasnija.
Za ono sto je spomenuo da bi radio, sa rt0700 se ne bi mnogo leba najeo.
Zbog korone je jako oslabio protok ljudi preko grane, pa je i ponuda po buvljacima sada dosta siromasnija.
Last edited by Rendisha on 07 Jun 2020 15:35, edited 1 time in total.
Porucio sam polovan/kao nov BOSCH GOF 1250 PROFESSIONAL za 150e.
Sprava je bez dodataka pa ako je nekom crkla slicna sprava nek javi cenu za to sto mu je ostalo.
Sprava je bez dodataka pa ako je nekom crkla slicna sprava nek javi cenu za to sto mu je ostalo.
Last edited by servent on 15 Jun 2020 14:29, edited 1 time in total.