scheppach popravka
- art of wood
- Vrhunski majstor
Leleeee 
Sta znaci "unutrasnji je 20mm", unutrasnji cega, sta...? Unutrasnja kosuljica, njen spoljasnji precnik (to ne sluzi nicemu), unutrasnji precnik nosaca lezaja... nesto trece...
Izmeri supblerom tacan precnik osovine
Isto sublerom taca unutrasnji precnik ovog nosaca.
I napsisi ovo je ovoliko, a ovo je ovoliko.
Mada... ovako sa slike, sumnjam da ce se naci neki lezaj koji tu moze da se upakuje. Mnogo malo deluje razlika precnika.

Sta znaci "unutrasnji je 20mm", unutrasnji cega, sta...? Unutrasnja kosuljica, njen spoljasnji precnik (to ne sluzi nicemu), unutrasnji precnik nosaca lezaja... nesto trece...
Izmeri supblerom tacan precnik osovine
Isto sublerom taca unutrasnji precnik ovog nosaca.
I napsisi ovo je ovoliko, a ovo je ovoliko.
Mada... ovako sa slike, sumnjam da ce se naci neki lezaj koji tu moze da se upakuje. Mnogo malo deluje razlika precnika.
Ne znam kako izgleda ceo sklop, ali ovo sa slike... tesko da ce tu da stane klasican lezaj.
Pogledaj dosed lezaja u kucistu. Na donoj strani je vec prosekao kuciste.
Ova tri srafa kojima se kaci za nesto, nema pored njih dovoljno "mesa" za vecu rupu.
E sad... mozda sve ovo ide na nesto trece, pa moze sve komplet da se zameni... nezahvalno je pricati kad nemas kompletnu sliku.
Jos uvek ne saznasmo tacan model masine?
Ova tri srafa kojima se kaci za nesto, nema pored njih dovoljno "mesa" za vecu rupu.
E sad... mozda sve ovo ide na nesto trece, pa moze sve komplet da se zameni... nezahvalno je pricati kad nemas kompletnu sliku.
Scheppach HMS 1070mbole wrote:Ne znam kako izgleda ceo sklop, ali ovo sa slike... tesko da ce tu da stane klasican lezaj.
Nesto slicno su mi rekli u jednom servisu kad sam im slao sliku, nesto tipa- Nadji originalni deo, ko ce da se mlati oko ovoga.
Nazalost, za spisak rezervnih delova na sepahovom sajtu trazi i serijski broj masine.
Na jednom drugom sajtu nalazim iglicaste lezajeve kao rezervne delove ze njega, moguce je da iglicasti tu moze da stane, ali ne znam koji je.
De se malo potrudi pa izmeri ovo sto smo ti trazili, verovatno moze da stane neki serijski iglicasti lezaj, koji mozes da kupis u obliznjoj prodavnici.
Daklem, trebaju...
Precnik osovine
Unutrasnji precnik ovog nosaca
Dubina doseda za lezaj na nosacu (od ravne povrsine na slici do ovog "zuba" na dnu).
I daj serijski broj.
Na jednom drugom sajtu nalazim iglicaste lezajeve kao rezervne delove ze njega, moguce je da iglicasti tu moze da stane, ali ne znam koji je.
De se malo potrudi pa izmeri ovo sto smo ti trazili, verovatno moze da stane neki serijski iglicasti lezaj, koji mozes da kupis u obliznjoj prodavnici.
Daklem, trebaju...
Precnik osovine
Unutrasnji precnik ovog nosaca
Dubina doseda za lezaj na nosacu (od ravne povrsine na slici do ovog "zuba" na dnu).
I daj serijski broj.