Stolarske kombinirke
Stolarske kombinirke
Pozdrav
Dvoumim se između ova dva modela Robland hx 260 i SMS Minimax genius g26. Robland kosta cca 4300 a Smc cca 4000€.
Molim za savjet koja je bolja opcija i dali neko ima iskustva s ovim strojevima?
Dvoumim se između ova dva modela Robland hx 260 i SMS Minimax genius g26. Robland kosta cca 4300 a Smc cca 4000€.
Molim za savjet koja je bolja opcija i dali neko ima iskustva s ovim strojevima?
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Vidim da se dvoumiš oko izbora, pa ti mogu reci svoja iskustva. Dakle imao sa Roblanda lx310, belgijanac, i navise mi se svidjela skalamerija metalnih vodilica za frezer te njihovo podesavanje. Podizanje pile na ravnu rucicu nije zgodno za fino stelanje, sklop pile visi na klizacima ispod ploce koji se nisu bas 1oo% dali postelat u vinkl sa stucerom. Ploce blanje imaju mali pregib tj nisu idealno paralelne kada se blokiraju(utegnu). Na upit u tvornicu u Belgiju odgovorise, pa to nije profi stroj. Hobista sam pa moze proci. Prodao i kupio SCM 300, te zamijenio za SCM CU410. Razlike meni ogromne, robusniji strojevi, talijanac ne stedi na materijalu, kruzne rucke sa puznim sklopom za pidizanje pile, ploce blanje 100% mogu nastelati, jaci motori i jednostavno bolji strojevi. Roblanda nebih vise ni da mi poklonis.
Tko spava, nije budan!
Hvala puno na savjetu!!!top10 wrote:Vidim da se dvoumiš oko izbora, pa ti mogu reci svoja iskustva. Dakle imao sa Roblanda lx310, belgijanac, i navise mi se svidjela skalamerija metalnih vodilica za frezer te njihovo podesavanje. Podizanje pile na ravnu rucicu nije zgodno za fino stelanje, sklop pile visi na klizacima ispod ploce koji se nisu bas 1oo% dali postelat u vinkl sa stucerom. Ploce blanje imaju mali pregib tj nisu idealno paralelne kada se blokiraju(utegnu). Na upit u tvornicu u Belgiju odgovorise, pa to nije profi stroj. Hobista sam pa moze proci. Prodao i kupio SCM 300, te zamijenio za SCM CU410. Razlike meni ogromne, robusniji strojevi, talijanac ne stedi na materijalu, kruzne rucke sa puznim sklopom za pidizanje pile, ploce blanje 100% mogu nastelati, jaci motori i jednostavno bolji strojevi. Roblanda nebih vise ni da mi poklonis.