Ovako nešto, kod nas.
- ZASto
- Pred-majstorsko zvanje
Ovako nešto, kod nas.
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.
- maricaiivica
- Moderator
Ima i kod nas u Uradi sam, Brikolažu i sličnim radnjama ali nije bas povoljnoSasa wrote:Čudi me da nema kod vas tih gotovih ploča od jele/smrče, kod nas imaju u više stovarišta. Uglavnom su prisutne Poljske i Njemačke ploče i uopšte nisu skupe, odločno obradjene, suve, vakumirane u nailonu, odličan izbor bez obzira na mašine koje imate.
Zato rende u ruke i laganolazar wrote:Ima i kod nas u Uradi sam, Brikolažu i sličnim radnjama ali nije bas povoljnoSasa wrote:Čudi me da nema kod vas tih gotovih ploča od jele/smrče, kod nas imaju u više stovarišta. Uglavnom su prisutne Poljske i Njemačke ploče i uopšte nisu skupe, odločno obradjene, suve, vakumirane u nailonu, odličan izbor bez obzira na mašine koje imate.

- ZASto
- Pred-majstorsko zvanje
Paz' 'vako, to što ima "preko" može da se nađe u debljinama od 4 do 10mm.
"rendanje" iz daske, u uslovima u kojima ja obitavam nije izvodljivo, što mu dođe: daska, tračna teatera, diht, ...
U svakom slučaju, hvala na trudu.
"rendanje" iz daske, u uslovima u kojima ja obitavam nije izvodljivo, što mu dođe: daska, tračna teatera, diht, ...
U svakom slučaju, hvala na trudu.
Make no mistake between my personality and my attitude.
Nedostatak obradjene daske jeste problem, ne nude napolju onako, resavaju neciji problem.
Inace ne bi imalo ni vani da se kupi.
To sto je ovde mali broj ljudi koji ga ima i malo ljudi ima novca da plati je druga stvar.
Ako kojim slucajem nadjes kod nas postavi ovde ili posalji PM i ja sam zainteresovan.
Inace ne bi imalo ni vani da se kupi.
To sto je ovde mali broj ljudi koji ga ima i malo ljudi ima novca da plati je druga stvar.
Ako kojim slucajem nadjes kod nas postavi ovde ili posalji PM i ja sam zainteresovan.
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje