Moji pocetnicki radovi
- winston1989
- Samostalni majstor
A Tolkin i Spakovski nista? :forvonad: okacicu sutra jos kojusasasasa wrote:Martin, King, Aberkrombi... Prva polica je za desetku. Bar od ovoga što vidim. Stavi još neku fotografiju, ne vidim sve naslove.
Last edited by winston1989 on 04 May 2018 20:27, edited 1 time in total.
- winston1989
- Samostalni majstor
Najpoznatija mu je saga u vešcu, "Witcher" po tome je radjena jedna mnogo dobra igrica, u sustini epska fantastika po slovenskoj mitologoji
Last edited by winston1989 on 04 May 2018 20:40, edited 1 time in total.
- winston1989
- Samostalni majstor
Hvala, nego sam mislio da ce hteti smirglom da se skine, jer sam ih sveo na 44mm pa mi bilo zao vise da tanjim jer sam hteo sto deblje da budu, al sam se prevario jer ni koja granulacija ih nije svlacila pa su onda ostale. Znam za iduci put. Sasa, procitaj neces se pokajati, ima valjda 5 knjiga i 2 zbirke pesama, ostalo mi jos njih da nabavim.
Saga o vešcu Andžeja Sapkovskog se sastoji od osam knjiga. Pročitao, nije loše, mada ima oscilacija u kvalitetu sadržaja od knjige do knjige. Za ljubitelje slične literature toplo prepotučujem Točak vremena (Robert Džordan). Mislim da ga nismo pomenuli a svakako zaslužuje da se stavi na ovakvu policu.
- winston1989
- Samostalni majstor
Ajd malo da se vratim na temu, nikako onu mobilnu tezgu da zavrsim, juce sam insert konacno stavio, ostali su mi jos frontovi za fioke i vratanca, prekidac da namontiram za glodalicu, onu t kanalicu il kako se vec zove. Ko zna kad cu to sve stici :smejanje: Evo kako to za sad izgleda

Last edited by winston1989 on 08 May 2018 13:16, edited 1 time in total.
- winston1989
- Samostalni majstor
Ljudi pomagajte, uzeh juce neke fosne hrasta bas povoljno, suve, lepe, stajale godinama u garazi. 5 komada. Medjutim ja uzeo da obradjujem kad ono prve dve sigurno hrast a ostale tri kad sam provukao kroz abrihter ne znam sta su. Boja je ljubicasta, tvrdo je kao djavo, jako mi se izgled svidja. Na slikama dole ne verujem da je kamera uhvatila bas najbolje nijansu, prva slika je neobradjeno, druga je poredjenje sa bukvom i hrastom. Ne verujem da je orah (mozda tako deluje na drugoj slici) jer je izrazito ljubicasto a ne tamno. Jel iko ima predstavu sta moze biti?
Edit: taj neobradjen komad stoji na tim obradjenom fosnama, pravim sebi trpezarijski sto, mozda se tu vidi malo jasnije nijansa.

Edit: taj neobradjen komad stoji na tim obradjenom fosnama, pravim sebi trpezarijski sto, mozda se tu vidi malo jasnije nijansa.

Last edited by winston1989 on 19 May 2018 19:38, edited 1 time in total.
- winston1989
- Samostalni majstor