RESOPAL-ostacemo bez posla ?
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
RESOPAL-ostacemo bez posla ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sF_CWPIZkus[/youtube]
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Ali će zato u zemlji Srbiji ovo da bude extra skupo i neisplativo, kao i sve ostalo što je preko pristupačno, a ovde košta kao Sv. Petra kajgana, bar ja tako mislim... Npr. kao što je varijanta sa Ikeom, a svi su se ponadali :smejanje: ... Koštaće taman toliko da ćeš moći uz još neku malu doplatu da uradiš stvarno nove frontove...daleko wrote:Ovde ga prodaju već par godina. Koriste ga firme kvaliteta tipa forma ideale. Cena je koliko se sećam nešto smešno, a i kvalitet
Last edited by -NIKOLA- on 27 Dec 2017 08:06, edited 1 time in total.
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Naravnombole wrote:Greska u naslovu teme
Ovo moze samo da donese jos posla.
Ne mislis valjda da ce neko ko je do sada narucivao kuhinju (pa i najjeftiniju), iznenada da resi da ovo radi sam?
Nego ce da zovne tebe, a tvoje ruke/vreme kostaju bar isto, a pre ce biti vise nego da pravis celu kuhinju...

od prikazanog alata nama bi evenualno falio ovaj gumeni valjak . . .
Jedino sto mi se cini da ova fora prolazi samo kod frontova koji imaju " ostre " ivice , dok bi kod iveice koja je kantovana ABS 2mm to teze bilo izvodljivo
( kako posle obraditi ivicu koja je prethodno zaobljena , jedino nesto rucnim oberfrezerom ? )
Dobro , nisu bas tapete , vise mu dodje kao neki samolepljivi ultrapasTesko da ce tapete bilo koga da ugroze.

Last edited by LepoJeBitiFin on 27 Dec 2017 15:13, edited 1 time in total.
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
https://www.resopal.de/products/hpl-special-products-en
radi se o HPL-u koliko ja znam tu nema mogucnosti dorade ako imas odradenu figuru na fronti, tako da treba nesto drugo
jos malo pa ce se autofolija navlaciti na fronte
bar nju mozes ugrijat i saviti preko rubova 
radi se o HPL-u koliko ja znam tu nema mogucnosti dorade ako imas odradenu figuru na fronti, tako da treba nesto drugo