Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
1,2*0,9*0,3 kombinacija drvo mdf
nemam pojma koliko to inace kosta nisam istrazivao....ovo je usput radjeno ...ceo stan....ja sam ga naplatio 150e
,po meni ispod cene ,ali kad radis nekom ceo enerijer.....
ploca je iz set segmenata (2x0,40x0,02 iz uradi sam) prvo slepljenih s federom u jednu .Po zahtevu nalepljena na sirovu ivericu (18 mm) na d3 lepak valjkom mazana iverica i drvo,svartne isto po zelji slepljene pod ger takodje na utor pero.(mislim da je sve greska) ispod ploce 5 kom konkretnih ojacanja (plus dve svartne na kantovima) i jedva drze formu. Ploca se montira masivan metalni ram koji bi trebalo da se nateze s njom :smejanje: ploca trenutno tezi da se siri pa se koriti (u drugim uslovima radice kontra itd ....)zato i kazem da ce se natezati s ramom .Razlog s donje strane je drvo potpuno zatvoreno fiksirano i slepljeno za ivericu gornja strana izlozena ..... .
ali musterija je uvek u pravu sto se mene tice nadam se ne jos dugo
Jeste musterij uvek u pravu.... a kad krene ploca da se krivi onda vise nije u pravu vec postanemo mi glavni krivci sto oni nisu slusali nas dok smo pokusavali da im objasnimo da tako nece valjati.
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !