Moji pocetnicki radovi
- winston1989
- Samostalni majstor
Hvala vam svima na savetima. Napravio sam danas mesavinu laka za camce, lanenog ulja i razredjivaca (sve heliosovo, rekao mi covek u rotoru da je dosta kvalitetno) i uradio prvu ruku. To mi je za sad bilo najjednostavnije. Za sledeci rad cu probati neko od belinkinih ulja.
Evo kako izgleda posle prve ruke:

Sutra jos jedna ruka, za trecu cu razmisliti, postavim lesonit od iza i da ga selim u sobu
Evo kako izgleda posle prve ruke:

Sutra jos jedna ruka, za trecu cu razmisliti, postavim lesonit od iza i da ga selim u sobu

Last edited by winston1989 on 20 Nov 2017 16:42, edited 1 time in total.
- winston1989
- Samostalni majstor
Imam jedan deo sobe neiskoristen jer je dosta nizak zbog kosine krova.

Treba da ga izolujem osb plocom pa da vidim sta cu preko nje i dal cu uopste nesto ili cu nju samo prelakirati. I naravno trebam prekreciti.
Ideja je da tu dodje jedan nizak ugaoni sedeci element, mali stocic i neko svetlo da osmislim.
Evo tog sedeceg elementa, gotov i ceka drugu ruku. Naravno na njega dodju jastuci za sedenje. Trudio sam se da bude isti stil kao i onaj fiokarnik.

Treba da ga izolujem osb plocom pa da vidim sta cu preko nje i dal cu uopste nesto ili cu nju samo prelakirati. I naravno trebam prekreciti.
Ideja je da tu dodje jedan nizak ugaoni sedeci element, mali stocic i neko svetlo da osmislim.
Evo tog sedeceg elementa, gotov i ceka drugu ruku. Naravno na njega dodju jastuci za sedenje. Trudio sam se da bude isti stil kao i onaj fiokarnik.

- winston1989
- Samostalni majstor
- winston1989
- Samostalni majstor
- winston1989
- Samostalni majstor
- winston1989
- Samostalni majstor