[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pNvuajkRg88[/youtube]
nece video ?
ae slika

Moram sa "Ti " da ti se obratim jer me nazivas glupim ...u prvoj recenici..sto ti nije prvi put i sramota upotrebljavati u bilo kom kontekstu na sajtu -jos si moderator !mbole wrote:Aha...
Super izgovor, narocito za one koje ili mrzi ili nemaju dovoljno mozga da shvate cemu koji alat sluzi.
Kad smo vec kod skidaca izolacije... taj od 30 evra je jeftin
I... sta je problem imati 3-4 komada za razlicite raspone dijagonala?
To da je sve iseceno na pravu meru... mozda
A i to da kada i jeste iseceno na pravu meru sve se samo slozi ... tezi slucaj
Vremenom sam naucio (i u svom poslu, a i u hobiju), da brze radim kad radim polako, koristim svaki moguci alat koji mogu... stvari radim onako kako bi trebalo, a ne kako bi moglo...
A ta cuvena citirana recenica, uopste nema smisao u kome je upotrebljavaju.
Ona je hvaljenje, a ne izricanje cinjenice.
Ni ja nisam video nikoga da to koristi, a sa univerom sam radio bas u velikim kolicinama jos u vreme kada se jos nije ni pojavio na nasem trzistu. Evo samo dve zgrade na kojima sam radio kompletno oblaganje zidova i pregradne zidove izmedju kancelarija, plakare od poda do plafona, ugradnje vrata i dr, znaci bas sve:venzinatiko wrote:Ja sam licno skoro 10 godina bio u poslu sa plocastim materijalom i sa mnogo ljudi radio i van firme brdo poslova...i NIKAD ali nikad nisam ni ja licno a ni kolege koristio ovakvo sranje za dijagonalu ili slicno.. I uvek je sve bilo kako treba .
Poenta je ISKUSTVO Tj KOLICINA koju ti sigurno nemas sto se iverice i ostalih plocastih materijala tice . Ne znam ko ovde na sajtu ima da se ozbiljno bavi sa tim pa neka ti potvrdi za ovu alatku...