kupujem abrihter diht

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

bumbus wrote:A jel ima neko iskustva sa masinama sto pravi ovaj majstor?

http://www.kupujemprodajem.com/Stolarsk ... d=14396578
izgledaju skroz ok,medjutim nema cena ::neznam::
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
bumbus
Precizni šegrt

Post by bumbus »

Zvao sam ga ja pre neke nedelje (inace i ja sam u fazi potrage kao i britva :)) konkretno za taj abrihter-diht sa slike trazi 1600e. No nemam bas slobodnog vremena, rad sa drvetom mi je vise hobi, tako da nikako da odem da vidim uzivo, eventualno da probam.
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

On je prosle godine davao oglase na vise sajtova i nudio je neki abrihter sa dihtom 40 cm sirine za 800 evra, samo sto je bio bez tih kolica i futera sa strane.
Inace, vidim da i Velja ima isto misljenje o ponudi na nasem trzistu kao sto sam i ja vec napisao. Krs i lom po visokim cenama. To toliko ne vredi. Singer nije nista izgubio, mozda je prodao i skuplje nego sto je platio, ali takve su cene.
bumbus
Precizni šegrt

Post by bumbus »

malo je offtopic :skoorpning: ali sta mislite o ovom banseku Vidi se da je dosta koriscen, ali opet... da li to vredi 600e? (Inace prodaje ga neka firma "Hrast" iz NS, Singer bi trebalo da ih zna :))

Image
Last edited by bumbus on 13 Sep 2012 12:36, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja na mojoj masini nisam ni zaradio ni izgubio(lazem zaradio sam :P)

taj bandsek je odlican i vredi svaku paru(bolji od novih) da mi treba kupio bih ga :prs:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
bumbus
Precizni šegrt

Post by bumbus »

taj bandsek je odlican i vredi svaku paru(bolji od novih) da mi treba kupio bih ga
Neznam, da nije mozda 600e malo mnogo za njega? No svejedno, danas cu probati da odem ako su tamo, pa mozda i padne neki dogovor :P
mladen popadic
Precizni šegrt

Post by mladen popadic »

ja sam ga zvao i reko mi je 800e..
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Njuskajte malo, ne znam kakvo je stanje kod vas, ali kod nas u MN se mnogo radionica zatvara tako da masina moze da se nadje po povoljnim cijenama, samo je pitanje ko ce kad da popusti!?

Vec sam rekao da sam abrihter od 400 wadkin-ov platio 300 evra sa novim nozevima, hvalio mu samo kabal od sklopke do uticnice!!!
A ovakav bansek (bez jednog tocka) sam dobio uz kant slajfericu isto wadkin-ovu koju sam platio 1000 evra! Jedino ostaje da zalim sto u tom trenutku ni ja nisam bio spreman za vece ulaganje jer je spisak masina bio velik a sve u kompletu su se prodavale za smijesnu cifru!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ovo je zajecarski bandsek (tada su radili kvalitetne masine) i opet kazem da vredi svaku paru ,ako uspes da mu spustis jos koju stotku sreca tvoja :pljesk::pljesk::pljesk:
saša
Majstor stolar

Post by saša »

singer wrote:ovo je zajecarski bandsek (tada su radili kvalitetne masine) i opet kazem da vredi svaku paru ,ako uspes da mu spustis jos koju stotku sreca tvoja :pljesk::pljesk::pljesk:
Singer, sad ne rade nikakve...u prostorijama fabrike do skora je bio paintball klub a sada ništa...zgrada deluje sablasno
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

znam :prs:

rekao sam "tada" ;)
britva
Šegrt

Post by britva »

evo dobre masine, mozda neko trazi da kupi ovako nesto, da ima samo abrihter i diht ja bi je kupila...al cena da bude uskladjena
http://www.kupujemprodajem.com/Stolarsk ... id=5771468
Singer, ja mislim da je ovo po tvojim kriterijumima, prava stvar u odnosu cena kvalitet :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

takvu istu sam ja prodao za 2500e ;)

odlicna masina odnos cena-kvalitet

ne zaostaje mnogo za italijanskim,cak ima bolju ceparu(slicaru) od svih koje sam video i radio na njima.:prs:
britva
Šegrt

Post by britva »

Posle duzeg vremena nadjoh nesto sto bi moglo da odgovara, ali bih volela ako bi hteli da date komentar o ovoj masini.
Image
Masina ima od operacija abrihter, diht, frezer i cirkular, nezavisna tri trofazna motora, diht je 300mm radne sirine, masina je u radnom stanju, rekose yakoruda proizvodjac, sta mislite jel vredi za jedan hobi pocetak i do koje cene da idem :/
Svaki savet ce mi biti veoma koristan, a ukoliko je neko radio sa ovakvom masinom, mnogo bi mi znacio njegov komentar.
Hvala unapred...:)
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Zar ne vidis na sta to lici ? Nece joj lako pomoci ni dobar masinbravar, a sta bi tek ti radila sa tim... To je stajalo dugo negde napolju, a da je bila dobra, o njoj bi se bar malo vodilo racuna.
Post Reply