Pokretaču se svakako ne isplati kupovati mašinu samo da bi rešio ovaj problem.

Ali ove mašine su po konceptu takve da uglavnom retko trebaju, ali kad zatreba, čini mi se da je sa njom najjednostavnije to i uraditi. Ima poslova gde se ove mašine stalno koriste.
Više puta sam imao ovu mašinu, ne koristim je pa kad zatreba pokajem se što sam je prodavao.
Fein ima dva sistema (različit prihvat noževa i snaga mašine).
Supercut je 600-800 EUR, u zavisosti koji se set uzme, odnosno koji noževi.
Multimaster je jeftinije rešenje, oko 300 EUR je cena, opet u zavisnosti koji noževi i dodaci dolaze.
Kod nas se po oglasima može naći vrlo često i nova mašina dosta povoljnije. Pogotovu je cena povoljna za Supercut.
Ne znam da li neko kod nas uvozi Fein.
Cena Fein noževa dostiže i 100 EUR za dijamantske noževe.
U nekom od kataloga Bosch alata sam zapazio da Bosch ima solidnu ponudu noževa za Fein.
Postoje i adapteri za različite sisteme, ali nisam zapazio da li ga ima za, odnosno na supercut, pošto je kod njega najveći otvor na prihvatu noža.
Bosch je takođe izbacio noviji model ove mašine koja je dosta ozbiljnija u odnosu na raniju ponudu.
Festool takođe, prihvat je supercut od Feina. Bio je link za ovu mašinu u temi linkovi.
Uz malo strpljenja, Fein supercut dobro očuvan bez noževa može po oglasima da se kupi za 60-120 EUR.