Klemarica
Kupih danas einhell-ovu. 4400din. 2 godine garancija. Jedino ne znam za sta sluzi onaj tockic gore (iznad klipa ili sta vec ima).Ja sam skontao da sluzi za silu zakucavanja ali kako ga vrtim ne vidim neku razliku.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
Moj drugar se bavi gipsarskim radovima(znash ono knauf cd i ud profili itd)koristi deewaltov pneumatski klemer i nemoze da ga se nahvali kad ga budem ideo bash cu ga pitam koliko koshta i sve ostalo.velja wrote:Vec duze vremena zelim da kupim klemaricu koja moze da ispaljuje i eksercice pa videh ovu na buvljaku za 40 evra
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/15_247-51.gif[/url]
ispaljuje kleme do 40mm duzine i eksere do 50mm. Da li je neko imao iskustva sa ovakvim napravama? Interesuje me koje su slabe tacke, na sta da obratim paznu, sta je bitno da se gleda kad se kupuje polovna?
Velja
VELIKE tajne MALIH majstora
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
Cisto mehanicko stelovanje,udarna igla izlazi miljimetar do dva van donje ivice pistolja sto pri kucanju(pogotovo ekserica)pravi ruznu rupu na materijalu gde se zakucava,sa krugom stelujes koliko visoko ce da pridje vrh do komada.velja wrote:kako ga vrtim ne vidim neku razliku.
Imao sam priliku da ga drzim u ruci,nesto lepse nisam drzao odavno u ruci(od alata mislim) a sav je od neke "plastike"vladapvlvc wrote:deewaltov pneumatski klemer
Kako se na einhell klemarici steluje sila, Ja sam stavljao onaj tocak u sva cetiri polozaja (na mestima gde se vide one rupice, kad se gleda sa strane kroz otvor na tocku) ali nisam zapazio neku razliku. Vise mi ima uticaja koliko sam pritisnuo klemaricu na podlogu.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
Ma to je normalna stvar kod einhela pola stvari na njemu je samo imitacija nekih alata a ne sluzi nichemu.velja wrote:Kako se na einhell klemarici steluje sila, Ja sam stavljao onaj tocak u sva cetiri polozaja (na mestima gde se vide one rupice, kad se gleda sa strane kroz otvor na tocku) ali nisam zapazio neku razliku. Vise mi ima uticaja koliko sam pritisnuo klemaricu na podlogu.
VELIKE tajne MALIH majstora
- vladapvlvc
- Samostalni majstor