Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Stvarno nikako ne mogu da shvatim kako vam uspeva da zeznete kodove sa image servera.
Jednostavno iskopirajte kod sa date stranice. Ali CEO kod, ne samo njegovo parce.
Usput, uobicajeno je da svako od nas drzi po jednu temu za svoje radove (nije obavezno, ali ovako je preglednije).
mbole wrote:Usput, uobicajeno je da svako od nas drzi po jednu temu za svoje radove (nije obavezno, ali ovako je preglednije).
BOLE misli malo i na ostale clanove koji su online u trenutku kad ti pomjeras ove teme, jer sam covjeku napisao citav referat po pitanju kuhinje i sve mi ode u nepovrat zbog toga sto tema na koju sam pisao odgovor vise ne postoji!!!:mad::mad::mad:
Last edited by Sasa on 16 Nov 2010 12:01, edited 1 time in total.
Moje izvinjenje Sasa.
Sa druge strane ja zaista nikako ne mogu da znam da li neko kucka u tom trenutku, a posao mi je da "odrzavam higijenu" na sajtu
Jedino sto vidim kako bi mogao da ti pomognem za drugi put je savet:
Kad ti javi da tema vise ne postoji, vrati se u browseru stranicu unazad (Back dugme). Trebalo bi da ti prikaze tvoj tekst koji si kucao. Onda selektuj ceo tekst koji si otkucao (kliknes bilo gde u polje za odgovor i Ctrl-A), Copy, za svaki slucaj Paste u notepad, pa ako nadjes gde je zavrsila tema, odgovor i samo Paste tvoj prethodni tekst.
upalo mi u oko pa da pitam :-)) koliko radiš fronte manje od korpusa, nekako mi se čini da je gore između fronte i vijenca nekako puno lufta...a dole skoro pa poravnato ??
mbole wrote:Moje izvinjenje Sasa.
Sa druge strane ja zaista nikako ne mogu da znam da li neko kucka u tom trenutku, a posao mi je da "odrzavam higijenu" na sajtu
Jedino sto vidim kako bi mogao da ti pomognem za drugi put je savet:
Kad ti javi da tema vise ne postoji, vrati se u browseru stranicu unazad (Back dugme). Trebalo bi da ti prikaze tvoj tekst koji si kucao. Onda selektuj ceo tekst koji si otkucao (kliknes bilo gde u polje za odgovor i Ctrl-A), Copy, za svaki slucaj Paste u notepad, pa ako nadjes gde je zavrsila tema, odgovor i samo Paste tvoj prethodni tekst.
Probao, nije uspjelo sto me je dodatno iznerviralo!!
Dean wrote:upalo mi u oko pa da pitam :-)) koliko radiš fronte manje od korpusa, nekako mi se čini da je gore između fronte i vijenca nekako puno lufta...a dole skoro pa poravnato ??
Kolega to je zbog ugradnih sijalica, da ih ne kaci krilo prilikom otvaranja!
A doslo je do izrazaja zbog bijele kant trake u pozadini!