Moji pocetnicki radovi

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Martin, King, Aberkrombi... Prva polica je za desetku. Bar od ovoga što vidim. Stavi još neku fotografiju, ne vidim sve naslove.
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

sasasasa wrote:Martin, King, Aberkrombi... Prva polica je za desetku. Bar od ovoga što vidim. Stavi još neku fotografiju, ne vidim sve naslove.
A Tolkin i Spakovski nista? :forvonad: okacicu sutra jos koju
Last edited by winston1989 on 04 May 2018 20:27, edited 1 time in total.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Reko ti da se slabo vidi. Čekaj, ko je Spakovski?
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

Najpoznatija mu je saga u vešcu, "Witcher" po tome je radjena jedna mnogo dobra igrica, u sustini epska fantastika po slovenskoj mitologoji
Last edited by winston1989 on 04 May 2018 20:40, edited 1 time in total.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Igricu sam igrao, a nisam ni znao da ima knjiga...
Znači, opet u knjižaru :)
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

winston1989 wrote:Gotovo i postavljeno, samo ne znam od cega su one "fleke" na ramovima, koliko god da sam smirglao, nisam mogao da skinem to.
Moze se samo pretpostavljati... ako su daske u buntu duze stajale vezane selotejpom, moguce da su od toga ostale fleke.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

fleke su od lega izmedju dasaka dok se suse slozene.

da bi to izbegao trega vise da se skine na abrihteru/dihtu.....
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

Hvala, nego sam mislio da ce hteti smirglom da se skine, jer sam ih sveo na 44mm pa mi bilo zao vise da tanjim jer sam hteo sto deblje da budu, al sam se prevario jer ni koja granulacija ih nije svlacila pa su onda ostale. Znam za iduci put. Sasa, procitaj neces se pokajati, ima valjda 5 knjiga i 2 zbirke pesama, ostalo mi jos njih da nabavim.
Drvorad
Šegrt

Post by Drvorad »

Saga o vešcu Andžeja Sapkovskog se sastoji od osam knjiga. Pročitao, nije loše, mada ima oscilacija u kvalitetu sadržaja od knjige do knjige. Za ljubitelje slične literature toplo prepotučujem Točak vremena (Robert Džordan). Mislim da ga nismo pomenuli a svakako zaslužuje da se stavi na ovakvu policu.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Kad samo već zaglibili u off topic , Aberkrombi zaslužuje da se bar još jednom pomene :)
Naravno, kao i Danijel Polanski, Dejvid Gemel, Li Bardugo...
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

Ajd malo da se vratim na temu, nikako onu mobilnu tezgu da zavrsim, juce sam insert konacno stavio, ostali su mi jos frontovi za fioke i vratanca, prekidac da namontiram za glodalicu, onu t kanalicu il kako se vec zove. Ko zna kad cu to sve stici :smejanje: Evo kako to za sad izgleda

Image Image Image
Last edited by winston1989 on 08 May 2018 13:16, edited 1 time in total.
daleko
Vrhunski majstor

Post by daleko »

Polako
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

Ljudi pomagajte, uzeh juce neke fosne hrasta bas povoljno, suve, lepe, stajale godinama u garazi. 5 komada. Medjutim ja uzeo da obradjujem kad ono prve dve sigurno hrast a ostale tri kad sam provukao kroz abrihter ne znam sta su. Boja je ljubicasta, tvrdo je kao djavo, jako mi se izgled svidja. Na slikama dole ne verujem da je kamera uhvatila bas najbolje nijansu, prva slika je neobradjeno, druga je poredjenje sa bukvom i hrastom. Ne verujem da je orah (mozda tako deluje na drugoj slici) jer je izrazito ljubicasto a ne tamno. Jel iko ima predstavu sta moze biti?

Edit: taj neobradjen komad stoji na tim obradjenom fosnama, pravim sebi trpezarijski sto, mozda se tu vidi malo jasnije nijansa.

Image Image
Last edited by winston1989 on 19 May 2018 19:38, edited 1 time in total.
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

Ne znam šta je, ali super izgleda. Napravi sto of toga :)

Ostavi je da odstoji neko vrijeme, da vidiš kako će se ponašati. Za svaki slučaj...
winston1989
Samostalni majstor

Post by winston1989 »

Mislim da nema potrebe, receno mi je da je stojalo 5god u garazi a ljudi posteno deluju, verujem im. Merio vlaznost na vise, ne kuca iznad 10%
Post Reply