Pomoc - aku busilica bosch

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

^^

hahaha pa momci,morate biti dobre musterije i trositi puno para u odredjenim firmama da bi dobili lep popust,jos ako ste kumovi sa nekim doticnima-----sreci nikad kraja :happy::part:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

singer wrote:^^

hahaha pa momci,morate biti dobre musterije i trositi puno para u odredjenim firmama da bi dobili lep popust,jos ako ste kumovi sa nekim doticnima-----sreci nikad kraja :happy::part:
da da, ja sam svedok :prs:
mihajlo.m84
Šegrt

Post by mihajlo.m84 »

singer wrote:^^

pa dobro, ne moze bas sve da se dobije, mora nesto i da se plati!!!!
OpasnicKim
Precizni šegrt

Post by OpasnicKim »

Nista bez-veze ili ti "veze" :hurra: salim se dobra masina i za te pare bi bilo stetat ne kupiti...
mihajlo.m84
Šegrt

Post by mihajlo.m84 »

Ovako, zavijacica je stigla, oduševljenju nikad kraja, preporuka za sve koji imaju u planu da kupuju. Odlicna masina
OpasnicKim
Precizni šegrt

Post by OpasnicKim »

mihajlo.m84 wrote:Ovako, zavijacica je stigla, oduševljenju nikad kraja, preporuka za sve koji imaju u planu da kupuju. Odlicna masina
daj slike :)
ninja
Majstor stolar

Post by ninja »

i ja sam kupio tu aku busilicu, kostala me 117 € sa dvije baterije 2,0 Ah i u L boxx-u.
kupljena je preko njemackog ebay-a, u hrvatskoj takva kosta oko 190 €.
Predrag HNAH128
Dodavač alata

Post by Predrag HNAH128 »

Poštujem i Bosh ali Makita je ipak premašila sve, ja koristim sve od njih i ne sećam se da li sam nosio na popravku išta od tog alata.Podjednako su dobri akumulatorski i oni sa kablom.Ja konkretno koristim onu sa baterijom od 19 volti, imam opcije za bušenje sa čekićem dve brzine , zavrtanje odvrtanje sa 16 jačina i lamelom.Ma da je mnogo ne hvalim, oni koji koriste njihov alat znaju da je prava uživancija.
Post Reply