ekcentar slajferica ili tracna slajferica?

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Post by StolarBastovan »

Hvala Bole.Cene bas bitno variraju od prodavnice do prodavnice,ali u svakom slucaju ne bih imao preko 10000 da dam za ekscentar,tako da neki profesionalni alat otpada.Iskreno,mislim da ce ovakva neka hobi varijanta da mi radi posao. :) Ipak ja ne zivim od ovoga i nisam bas ni u mogucnosti da se otvorim za svaku masinicu po 200 evrica.Opet gledam da kad vec dajem stotinak evra za nesto sto je za mene poprilicno ulaganje odaberem najbolje.
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

"Opet gledam da kad vec dajem stotinak evra za nesto sto je za mene poprilicno ulaganje odaberem najbolje."
--------
Pa o tome ti i ja pricam vec nekoliko puta, ali me ti ne kapiras. Ti mozes sve da radis i bez brusilice, rucno sa smirglom na tamponu, nisi ti fabrika da imas ko zna koliko robe za smirglanje. Ali ono sto se radi glodalicom, to ne mozes rucno. I bolje ti je da kupis bolju glodalicu koja ti je potrebnija, nego da kupis i losu glodalicu i losu masinicu za smirglanje.
dexa616
Dodavač alata

Post by dexa616 »

Posedujem pomenutu metabo slajfericu i samo zelim reci da sam je ja pre nekih 4-5 godina platio 50 e a sad traze 90 a kao zonfa na popustu 70 ak € .
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

I EU ima inflaciju, nije to samo nasa privilegija :)

PS
Obrati paznju na natpris pri vrhu ekrana:
Molimo članove da u svoj profil upišu i podatak odakle su.
Post Reply