Sa jedne strane, to je u redu, svaki sigurno ima neku manu.
Ali nesto ipak moramo da koristimo.
Ocekujemo od tebe da nam preneses losa i dobra iskustva sa pojedinim alatima.Svako misljenje je dobrotopala wrote:............nepristran sam dečki ma nevolim škrte mudre kolege stolare koji škrtare na alatu pa
mudruju pri kupnji i onda hvale svoje aletke onima koji su se na istima opekli pa svih vec probanih 5 za kabele i sve bacili u koš.
Festool ima i mana. Kada ih pocnes koristiti vidis kakva fina rijesenja imaju i koju kvalitetu nude i na kraju ti dodje (ako si mozes priustiti) da ti nije niti malo zao sto si platio puno jer to sto si platio zaista vrijedi te novce.lepi777 wrote:Sada ste me naveli na razmišljanje o Festoolu KS 88, KS 120 mi je ipak malo prečerano financijski, uf bankrotirat ću...
Jedan off topic, ima li neko Makitu SP6000 i da ju je usporedio sa Festool TS 55?
Potpuno podržavam to da nema povratka na istu vrstu alata drugih proizvođača:tummenupp:djuro2 wrote:Festool ima i mana. Kada ih pocnes koristiti vidis kakva fina rijesenja imaju i koju kvalitetu nude i na kraju ti dodje (ako si mozes priustiti) da ti nije niti malo zao sto si platio puno jer to sto si platio zaista vrijedi te novce.lepi777 wrote:Sada ste me naveli na razmišljanje o Festoolu KS 88, KS 120 mi je ipak malo prečerano financijski, uf bankrotirat ću...
Jedan off topic, ima li neko Makitu SP6000 i da ju je usporedio sa Festool TS 55?
Nema povratka to je mana :skratta:
trebas probat hilti,imam 3 nove -krasne mašine leže u ruci,gumeni komplet oklop sve super 2x profinjeniji nego bilo što sam dosad probao --- al šutiću da ih ne ureknem vrjeme će pokazati (medjutim imaju samo bušilice koje mi služe) a imam 2 boševa bušaća čekića 36v i namam potrebe kupiti ili imati bilo što ostalo od hiltiST STOLAR wrote:Potpuno podržavam to da nema povratka na istu vrstu alata drugih proizvođača:tummenupp:djuro2 wrote:Festool ima i mana. Kada ih pocnes koristiti vidis kakva fina rijesenja imaju i koju kvalitetu nude i na kraju ti dodje (ako si mozes priustiti) da ti nije niti malo zao sto si platio puno jer to sto si platio zaista vrijedi te novce.lepi777 wrote:Sada ste me naveli na razmišljanje o Festoolu KS 88, KS 120 mi je ipak malo prečerano financijski, uf bankrotirat ću...
Nema povratka to je mana :skratta:
ne ulazim u to što ti radiš ili ne, ali ako se prema alatu odnosiš normalno ne vjerujem da može toliko alata krepavati.topala wrote:nevidim nigdje mogućnost ap. fotografija. al izvuka si mi osmjeh..
čuj nisam stolar ne radim vrata i prozore ne radim špečate i uklade niti bi možda imao voje ta raditi jednostavno mi se čini nekonkurentno-neznam napravit vrata kao neki stolar i nešto zaraditi na tome, al napravit pola tatarskog sela s pričom i svim rekvizitima il uredit stan za bogatog nastranog p..... s svim lancima i lisičinama to znam i nebito dal će krepat sav alat , bitno da se priča odigra u roku i da mr.p... ima novac u dogovorenom roku.
problem je jedino ako je alat loš pa stane u pola posla-
a stani malo s tim dewaltom od 4-5 godina uzmi ga pogledaj i budi realan
ajde uporedim ti 2 mašine konkretno dewalt i bosch akku brusilice modele od prije 5 godina pa postavim na yutube - nravno čim prije smognem pa ćemo komentirati