bojane, hvala na slikama. Jel ima 1 pogonski motor, sve od jednom radi? sve pokreće abrihter p.valjke dihta, cirkular to je malo zaj...o! ovko ne izgleda lose
Zdravo Đorđe
Ovde Dušan iz Negotina. Zanima me kada si kupio kombinirku pošto sam ih zvao prošle nedelje i rekli su mi cenu od 3500evra a ti si je kažeš platio 3000evra. I kako si zadovoljan abrihterom jel ujeda dasku na krajevima
Da li znaš nekog ko prodaje polovnu Yakorudu
Pozdrav
trutovska posla wrote:Zdravo Đorđe
Ovde Dušan iz Negotina. Zanima me kada si kupio kombinirku pošto sam ih zvao prošle nedelje i rekli su mi cenu od 3500evra a ti si je kažeš platio 3000evra. I kako si zadovoljan abrihterom jel ujeda dasku na krajevima
Da li znaš nekog ko prodaje polovnu Yakorudu
Pozdrav
Za polovnu bolje pojuri italijansku mini-max mogu se naci za 2-2500 eura,diht frezer horizontalni,testera za cikular se obara pod uglom od 45,isto i glava frezera sto je najludja stvar.A da ima i modela sa predrezanjem.Otvori halo oglase i nacices jednu istu mislim da lik trazi 2300,ima papire skoro je uvezao,salje slike na mail,mislim da je iz kraljeva.
Negde pre 4 godine sam kupio masinu! Znam jednog lika prodaje isto takvu samo nozevi su 320mm cinimi se?? mogu se raspitati za cenu???Malo je radila to sigurno znam
pozdrav
Last edited by Đorđe on 19 Mar 2008 23:29, edited 1 time in total.