-a kad netko radi za sicu sumnjam da pazi na detalje .
-ja sam mislio na ljude koji su u sredini s normalnim cijenama , koji zaradi dobro a musteriji isto dobro ,da se ne kolju medjusobno cijenama .
Svi trebamo drzat cijenu rada jer meni alat nije pao s neba a bogami ni znanje .
-mi ne radimo u uredu za satnicu niti dnevnicu .
Pogledajte kako stoje vani parketari,stolari,maleri,knauferi i sl.
Vani se kad netko hoce po mjeri jako dobro naplati i to je cijenjen posao.
mi radimo PO MJERI ne serijski i da skoro pa su unikati .
Nijedna ikea,lesnina,kika i sl nemoze da se mjeri s nama jer oni nemogu da rade sto mi radimo i to ide i obrnuto mi nemozemo da radimo sto oni rade ali iskreno ja niti ne zelim radit sto oni rade.
mi smo mali i fleksibilni ,brzi i kvalitetni.
ono sto oni imaju kvalitetno 3/4 je skuplje od nas a ono sto je jeftinije od nas ja ni ne zelim radit jer se nista ne zaradi.
-tako da smo mi zlatna sredina.
-moja reklamacija se rjesava za 1 max 2 dana -njihova 1-3 tjedna ako.
A drvo je posebna grana o njemu razmisljam da treba nudit novo i moderno nesto svoje da ne kazem izmisljeno .
-sa drvetom ja nemogu ni izbliza parirat velikim ducanima koji rade kuhinjske stolove od hrasta za 2500 kn ,ja ga ne radim ispod 4-5000 kn
ko voli neka izvoli.
-a DRVO posebno nesmijemo spustat jer koliko faza obrade ima dok nije gotovo rezi,hoblaj,rezi,brusi,brusi,brusi,brusi,sastavi,zaljepi,pa brusi,pa lakiraj ,pa brusi itd.
Najbolji su mi kad negdje na forumu citam a sto bi ja stolaru dao svoju placu za kuhinju koju ce on napravit za tjedan dana a ja za tjedan dana zaradim 1500 kn

-cisto podcjenjivanje .
-uzmimo slikara ,kako on moze za 3 tjedna slikanja jedne slike trazit 5000Eura ?