фурнирање
- maricaiivica
- Moderator
да и те уши . Није проблем дебљина фурнира , важно је да буде оно лепо , чак и по цену мањег радијуса . Панел је величине 40 са 30 цм , отприлике .
То су у ставри бочне странице неке звучне кутије која је заобљена са свих страна од којих су само те бочне критичне . Горња и доња имају само по две савијене стране
То су у ставри бочне странице неке звучне кутије која је заобљена са свих страна од којих су само те бочне критичне . Горња и доња имају само по две савијене стране
- maricaiivica
- Moderator
немам ја пресу , мени треба неко то да одради и за сада се распитујем јел тако нешто уопште могуће .maricaiivica wrote:Koristi sredstvo kojim pofajtas furnir da bi bio savitljiv. Na tako malom komadu i dve strane sa radijusom nece biti problema.
Да , није прблем две стране

- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
замисли кутију која има заобљене ивице . Две странице су заобљене са свих страна , горња и доња само са две а две су равне и предња и задња су равне али имају неке отворе , тјрупе . Све странице са друге стране имају рупе за типлове или нешто друго ради лакшег склапања .maricaiivica wrote:Aaaa, ti si iz Rume. Presa ima u Rumi al za cnc neznam.
Za sta ti treba cnc, sta na njemu treba odraditi?
Sad ce neko iz komsiluka da se javi sa informacijom. U najgorem slucaju, NS nije daleko
То значи да када се обради на цнц , однесе се на вурнирање и после ја то само намажем лепком и увежем манилом и то је то .

ПС мотив због чега скупљам информације је тајјер нисам тренутно у државама ...онда не знам процедуре како се то ради , ко ради и колико траже за одређене послове .
Колико знам има једна цнц у Ð уми и они лепе неку тврду пластику преко МДФ , 50 евра по метру квадратном што је једна од опција , али на један захтев да ми дају предрачун , ништа нису одговорили

- mrdjenovac
- Precizni šegrt