Osovina za cirkular
Osovina za cirkular
Poštovani forumaši,
zanima me gde u srbiji može da se kupi osovina za cirkular sa ležajevima,nova.Osni razmer kućišta koji mi treba je 270 mm,visine do 85mm,rastojanje od kraja kućišta do lista testere 45mm,a ceo prepust do kraja 100mm.Prečnik osovine poželjno 30mm.
Ako neko ima neke informacije ili konakt vezano za ovu temu neka napiše.
Hvala!
zanima me gde u srbiji može da se kupi osovina za cirkular sa ležajevima,nova.Osni razmer kućišta koji mi treba je 270 mm,visine do 85mm,rastojanje od kraja kućišta do lista testere 45mm,a ceo prepust do kraja 100mm.Prečnik osovine poželjno 30mm.
Ako neko ima neke informacije ili konakt vezano za ovu temu neka napiše.
Hvala!
Last edited by donivko on 20 Nov 2014 14:06, edited 1 time in total.
Priroda nam nije dala znanje,seme znanja nam je dala,od Nas zavisi da li će to seme proklijati!
- maricaiivica
- Moderator
Evo da i ja dam mali doprinos pri rešavanju problema. Koliko sam shvatio problem je izbora materijala za tu osovinu. Jedan stari strugar sa kojim sarađujem obično taj problem rešava sa poluosovinom od automobila. Mislim da bi od keca ona kraća sasvim zadovoljila zahtevima, a ako Fi i nije traženih 30mm uvek se može napraviti čaura na meru testere. Tih poluosovina imaš na auto otpadima more i ne koštaju neke novce 
A možda i tu staru možeš spasiti pod uslovom da nije kriva. Rukavci ležajeva se uspešno metaliziraju i obrade na meru, govorim to iz ličnog iskustva jer sam radio metalizaciju za Mio standard i koštalo me je 3.000,00 dinara za jedan rukavac.

A možda i tu staru možeš spasiti pod uslovom da nije kriva. Rukavci ležajeva se uspešno metaliziraju i obrade na meru, govorim to iz ličnog iskustva jer sam radio metalizaciju za Mio standard i koštalo me je 3.000,00 dinara za jedan rukavac.
Last edited by bule on 20 Nov 2014 23:03, edited 1 time in total.