Maturski rad

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Hasan15
Dodavač alata

Maturski rad

Post by Hasan15 »

Ovako posto ne znam sta da uradim za maturski rad molio bih nekoga od vas da predlozi nesto i ako moze da pokaze slikovito da nije previse komplikovano sve sto predlozite ja cu pogledat pa odlucit.
Dosao sam na pravo mjesto da trazim savjete tako da nadam se da ce neko pomoci novopecenom "stolaru" hehe
Hvala unaprijed
bule
Samostalni majstor

Post by bule »

Po nekim pričama nekada su majstori stolari za svoj završni ispit pravili sebi stolarsku klupu, tako su jednim udarcem ubijali po dve muve em polože ispit em sebi obezbede početak rada :)
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

ne's se ti leba najesti od stolarije sa takvim elanom.
moj ti je savet da ides u trgovce :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

A u koju skolu ides sinko?
I ti bi malo: ako moze ono, al bez ono... kolko ja kontam :)
Hasan15
Dodavač alata

Post by Hasan15 »

Ali nije stvarno da razjasnimo sad to sve nije mi mrsko raditi imam na pameti puno stvari ali ne znam sta bih od toga najbolje uradio razmisljao sam neki nocni ormaric pa poslije stolicu onda sam mislio policu stvarno ne znam za sta da se odlucim a i receno je da ne radimo nesto sto ima puno pozicija i gdje ima puno rada jer sve to valja napisati tacnije opisati kako je radjeno :)
Al eto ako nitko ne zeli pomoci i pokazati nesto sto bi me inspirisalo nema veze.
Hvala u svakom slucaju ;)
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Niko ti ne moze pomoci jer nisi nista ni objasnio. Niko ne zna kako glasi zadatak, niko ne zna sta moze doci u obzir, niko ne zna kakvim alatima raspolazes i sa kojim materijalima zelis da radis. Napraviti "nesto" je sirok pojam.
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

A kad je maturski bolan?
Koliko se secam maturski su bili u maju, a sad je novembar. Ili mnogo kasnis, il si preuranio. Do maja mozes brvnaru da napravis ;)
Last edited by dikar on 10 Dec 2014 19:28, edited 1 time in total.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Da bi ti netko pomogao ,mogao bi dati malo smjernica , a ako tražiš inspiraciju , odi u teme sa radovima , pa pogledaj malo radove od forumaša . Nakon što vidiš koji rad ti se sviđa , onda možemo razglabati o njemu .
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Post Reply