Ono sto meni bode oci na ovoj kuhinji je samo jedna ladica.
Mozda bi bilo bolje na krajnem desnom elementu napraviti tri ladice (jedna ko sto je na slici, i dve dublje ispod nje).
Jedno od resenja za tu desnu stranu je da uradis sa dve ladice kao sto su hteli a da sam ugao ima otvor sa one druge strane (ladice ili vrata sve jedno). Tu moze da stoji ono sto se tipicno upotrebljava samo u trpezariji (koja pretpostavljam da je sa druge strane), a negde mora da stoji, tipa tanjira, escajga, casa...
Moze da se izvede i ako imas dekorativni kamen. Manje vuse je sve jedno je na sta ces ga lepiti, na vrata, front fioke ili na fiksnu plocu.
Donekle moram da se slozim sa pezzom (odim sto kao i obicno ne obrazlozi zasto nesto ne bi, vec moramo da mu "verujemo na rec"

)
Melaminska folija je jako lose "lepljiva", tako da bi nesto tipa pripremljenog mdf-a (onaj sto ima osnovnu vec nanetu) ili spera pa da se farba unutrasnja strana ili neceg slicnog bilo bolja varijanta.
Univer je, ako se ide na vrata sa zadnje strane prilicno "slabacak" za nesto tezine kamene obloge. Sper je daleko "jaci", to jest srafovi koji drze sarke ce moci da u njemu podnesu tezinu vrata sa kamenom a da se ne iscupaju iz univera.
Ako je zadnja strana fiksna, onda ne postoji problem srafova, ali i dalje je melamin mnogo menje "lepljiv" od spera, sirove iverice, MDF-a, panela...
No koliko sam cuo (nisam video licno), postoje i plasticne imitacije kamena, koje su daleko lakse, a imaju isti izgled. Uz to se i lakse odrzavaju.