Napraviti pregrade za cipelarnik
Napraviti pregrade za cipelarnik
Ako neko moze da mi pomogne. Pitao bih koje dimenzije da budu pregrade za cipelarnik. Spoljne dimenzije cipelarnika su sirina:80cm, dubina:19cm, visina: 100cm. Unutrasnje dimenzije cipelarnika sirina:76.4, visina: 89.4, dubina 17.1cm. Da li bi trebao da pravim od tanje iverice, jer ne znam da li bi lesonit mogao da bude pregrda..i pod uglom bi trebao da stevim stavim pregradu..

Bojim se da ti je to prilicno plitko.
Jedino ako svi u kuci nosite cipele br 34.
Evo sad izmerih patike br 44 i dugacke su oko 31cm. Da bi 31cm mogao da stane u ormance dubine 17cm, ploca bi morala da bude pod uglom od oko 33 stepena u odnosu na vertikalu. No to je "teoretski" slucaj, kad bi cipela bila dvodimenzionalana. Posto ima i visinu, racunaj na jedno 25 stepeni, sto je jaako strmo, i zahtevalo bi veliki razmak izmedju pregrada, kako bi mogao da izvuces cipelu napolje.
Uzmi jednostavno najvecu cipelu koju nameravas da ubacis unutra (kao i onu sa najvecom stiklom), pa stavi neku dascicu ispod nje da vidis koliko je potrebno da bi mogao da ubacis cipelu.
Jedino ako svi u kuci nosite cipele br 34.
Evo sad izmerih patike br 44 i dugacke su oko 31cm. Da bi 31cm mogao da stane u ormance dubine 17cm, ploca bi morala da bude pod uglom od oko 33 stepena u odnosu na vertikalu. No to je "teoretski" slucaj, kad bi cipela bila dvodimenzionalana. Posto ima i visinu, racunaj na jedno 25 stepeni, sto je jaako strmo, i zahtevalo bi veliki razmak izmedju pregrada, kako bi mogao da izvuces cipelu napolje.
Uzmi jednostavno najvecu cipelu koju nameravas da ubacis unutra (kao i onu sa najvecom stiklom), pa stavi neku dascicu ispod nje da vidis koliko je potrebno da bi mogao da ubacis cipelu.
Znam da je usko:( stan,skuceni prostor i uzak hodnik pa pomislio da iskoristim svaki ugao:)ali patike bi mogle da stanuHvala na dobrim predlozima:)probacu to sa dascicom..
a onaj od 10mm, da li bi mogao da drzi?
L profilom od aluminijuma? posto sam pocetnok, kako izgleda?
I kako postaviti tj gde staviti drzace koji ce da leze te pregrade?
a onaj od 10mm, da li bi mogao da drzi?
L profilom od aluminijuma? posto sam pocetnok, kako izgleda?
I kako postaviti tj gde staviti drzace koji ce da leze te pregrade?