cirkular

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
becka75
Pred-majstorsko zvanje

cirkular

Post by becka75 »

Da li se isplati dati 3 soma za ovu masinu,novu,ili preporucite nesto ovog tipa.Mali cirkular sa preciznim kolicima i motorom od 2.5-3 kw,manjih dimenzija.

http://www.hammer.co.za/za-en/products/ ... loads.html?
becka75
Pred-majstorsko zvanje

Post by becka75 »

Last edited by becka75 on 01 Oct 2012 13:47, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Bato a za cega ti treba ta masina,sta planiras da seckas na njoj?
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Više mi se sviđa ovaj drugi ali za te pare si mogao uzeti od Singera kombinirku.
Čovijek sniva a Bog realizira!
becka75
Pred-majstorsko zvanje

Post by becka75 »

Furnirani mdf,mdf,iverica i poneko drvce.Ogranicen sam sa prostorom pa mi ovi mali vrse posao.
djuro2
Majstor majstora

Post by djuro2 »

becka75 wrote:Furnirani mdf,mdf,iverica i poneko drvce.Ogranicen sam sa prostorom pa mi ovi mali vrse posao.
A jel ces ti kao netko tko se bas bavi proizvodnjom namjestaja od iverala sam to da pilis iz cijele table pa kantiras ili pilis kod firmi koje prodaju materijale? Pitam zato jer si rekao da ova masina treba da pili mdf, iveral uglavnom polocasto. Mislio sam da za uspjesno piljenje iverala u ozbiljnijim kolicinama treba pila sa predrezacem, ili nije to bas tako.
becka75
Pred-majstorsko zvanje

Post by becka75 »

Male su to masine za table,treba mi za svakodnevni rad,skrati,recni, secni pa malo geruj...Ima li ko iskustva sa minimax-om,preciznost,kvalitet.Definitivno je minimax bolja kupovina,hamer je mnogo skup.Moze i bez predrezaca,samo dobar list i nema brige.
djuro2
Majstor majstora

Post by djuro2 »

becka75 wrote:Male su to masine za table,treba mi za svakodnevni rad,skrati,recni, secni pa malo geruj...Ima li ko iskustva sa minimax-om,preciznost,kvalitet.Definitivno je minimax bolja kupovina,hamer je mnogo skup.Moze i bez predrezaca,samo dobar list i nema brige.
Eto ja cu kao amater i netko tko se time ne bavi stalno, ali radi upravo to sto si rekao predloziti Festool TS55. Kada se zalomi kakva kuhinja ili nesto tome slicno a treba "skrati,recni, secni pa malo geruj" koristim navedenu pilu i uradi sve navedeno sa pol gasa.

Vidim da spominjes stacionarne masine tako da ti ovo vjerovatno ni iz bliza ne odgovara, ali moze da napravi sve sto si napisao da bi trebalo...
Post Reply