noge bi bile od recimo štafli 7.5 x 5 cm, možda čak i dvije takve spojene za jednu nogu.
pošto bi stajao uza zid, zatvoren bi bio sa tri strane, a ujedno bi i bio kutni
rekao bih vam dimenzije, ali džabe kad ih još ni sam neznam

e sad, u utrobi bi bile kojekakve ladice (veće i manje) i pretinci (ormarići) za kojekakav pribor i alat
e sad, najbitnije... gornja površina.
mislio sam ju raditi od šperploče 18mm, možda čak i dva komada sljepljena da bude 36mm, jel bi to bilo dovoljno?
taj stol bi bio poprilično zlostavljan pošto bi se na njemu i farbalo i slagalo i brusilo i još svašta

e sad, zbog tog zlostavljanja sam mislio tu šperploču zaštititi podnim laminatom od 6mm. koliko je to pametno i koliko to ima smisla?
sa tri strane (one uza zid) bi stavio "ogradicu" povišenu, čisto da ništa ne opadne s njega uza zid i koje bi ujedno služile kao svojevrsne lajsne za taj laminat koji bi vjerojatno bio još zašerafljen u šperploču da ga se može lako zamijeniti kad se ofuca.
sa prednje strane bi ta "lajsna" bila u visini laminata da se može raditi normalno.
uz to bi u jednom ćošku bile ušarafljene dvije letve pod pravim kutem za lakše slaganje.
jednog dana i škripac (kad ga kupim), za početak i stara b&d bušilica koja glumi disk brusilicu, stalak za bušilicu i takve sitnice.
imate vi možda kakve ideje, još bolje ako su popraćene slikama?