Makita 2012nb
Makita 2012nb
Pozdrav! Ima li tko iskustva sa ravnalicom Makita 2012 nb. Kakva je preciznost, jačina, može li obrađivati tvrđe vrste drva ?
hm hm kad ubacim u google taj model makite izbacuje mi debljaču sad neznam dali si ti naveo krivi model ili debljaču zoveš ravnalicom ili ja griješim
:)
vjerojatno je OK gledao sam je i ja u pevecu dodje nekih 6000 kn mislim da je malo previše, neznam koliko dodje dewalt..kojeg kolege ameri nekako više preferiraju...
ja sam našao u pevecu od einhella ravnalica i debljača za 1700 kn to mi je OK cijena ali je to vjerojatno smeće pa opet ništa
)
u biti nisam ti uopće pomogao jelda
( i mene zanima tako nekakav strojček pa čekamo nekog sa konkrektnijim odgovorima
)

vjerojatno je OK gledao sam je i ja u pevecu dodje nekih 6000 kn mislim da je malo previše, neznam koliko dodje dewalt..kojeg kolege ameri nekako više preferiraju...
ja sam našao u pevecu od einhella ravnalica i debljača za 1700 kn to mi je OK cijena ali je to vjerojatno smeće pa opet ništa

u biti nisam ti uopće pomogao jelda

- Marko Enter
- Majstor majstora
Nisam radio s njom mada ne verujem da je losa kao i svi drugi makitini alati.Slavko wrote:Pozdrav! Ima li tko iskustva sa ravnalicom Makita 2012 nb.
Dean: ja sam našao u pevecu od einhella ravnalica i debljača za 1700 kn to mi je OK cijena ali je to vjerojatno smeće pa opet ništa smile
Pa eninhell nije profesionalni alat ipak za te pare koliko radi nije skup ,kolko para tolko muzike , Nista nema jeftino a dobro
pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata