Pomoć Stolari!

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
Stolarko
Dodavač alata

Pomoć Stolari!

Post by Stolarko »

Pozdrav stolari, želeo bih da vas pitam šta da radim sa ovim čudom? Fali mi deo ploče kao što vidite, inače, sve ostalo nema greške...
Image
Image
Volim stolariju ali nazalost nisam doziveo da me moj deda dalje uputi u zanat...
emcanke
Majstor

Post by emcanke »

Da potrazis kod prizvodjaca ili da ti neki livac odlije kopiju a metalac obradi.
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ako imas taj deo sto ti fali odneses da naprave kalup i izliju ako nemas dobar modelar sam uradi kalup ibez tog dela. Sto kaze Emcanke kontaktiraj proizvodjaca, ja sam nekada nabavljao Osijecke delove preko Poljo opskrbe u Osijeku pa pokusaj tamo ako jos rade.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

A možeš malo pronjuškati po oglasima pa se možda nađe negdje takva mašina za manje novce pa imaš za dijelove ako ti još nešto nedaj bog ode.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Stolarko
Dodavač alata

Post by Stolarko »

Hvala na odgovorima, mada bih iskreno ja ovo prodao u nadi da ce neko imati koristi od ovoga...
Volim stolariju ali nazalost nisam doziveo da me moj deda dalje uputi u zanat...
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Čuj Stolarko možeš staviti oglas i tu na forumu a i postavi oglas negdje u nekim novinama sigurno će se naći neko kome ili treba nešto s takve mašine ili ima neko nekoga ko će mu to popraviti za neku siću,a ti odluči sam tvoja je mašina.
Ali znaj da nemožeš dobiti neke velike pare za to kad je pukla ploča.
Čovijek sniva a Bog realizira!
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

Pokusaj ovde da kontaktiras mio standard, mozda jos imaju u magacinima par ploca, ljubazni su i odgovorice ti
http://www.mio.hr/o-nama/
Last edited by dikar on 03 Oct 2010 08:40, edited 1 time in total.
Post Reply